Sevgili Petlebi Yorumlara Fotoğraf Ekleme Özelliği Getirir Misin?

pasakli_
pasakli_

13645 Puan

Teknoloji sağ olsun, geçmişi hatırlattı gördükçe nasıl mutlu oldun, hüzünlendim, heyecanlandım. Birçok duyguyu aynı anda yaşadım :)


canım kızım Venüs, bilenler vardır. Barınak el koydu. öyle tasmasıyla bahçemizde bulduk. herkese sorduk ilanlar verdik sahibi çıkmadı, çünkü arka ayakları (muhtemelen anne kardeş çiftleşmesi sebebiyle) sakattı. kemik suları, ilikler ve egzersizle düzelmişti. en büyük korkusu laminant parkelerdi, parkenin üzerinde yürüyemezdi :) komşular tarafından bir kez zehirlendi. biz işteyken de birkaç kez dövmüşler. bunu yapanları önce polise şikayet ettik sonuç çıkmayınca evlerini bastık :) sonra da sahte bir güvenlik kamerasıyla korumaya almıştık. kısırlaştırma için bütçe ayırmıştık ki, kızgınlığa girdi ve sabah tuvaletini yaptırıp içeri alıyorduk gün boyu evde kalıyordu. kızgınlığı bitsin diye bekliyorduk, birkaç gün sonra komşular havlamalarına dayanamadıklarını söyleyerek birçok yere şikayet etmiş. ertesi gün kapıya bıraktık ve sokak köpeğiyle çiftleşmiş. bu sefer de bunu şikâyet etmişler ve barınak bizim eve gitmemizi beklemeden bile aldı kızımızı. sonra defalarca ziyaretine gittik araya arkadaşlarımızı koyduk sahiplenmesi için ama vermediler. doğum yaptıktan sonra da başka bir aileye verdiler. kendini muhabbet kuşu sanır, hep omzumuza çıkmaya çalışırdı :)


Elmander biricik oğlum, sanırım tanımayan yok 😋 işkenceler, istismarlar, tüfekle yaralanma vs. 1 yıllık ömrüne ne acılar sığdırmış yavrum. Şimdi Ali kıran baş kesen 🙈 sürekli kaçayım göçeyim şımarıklık yapayım derdinde :) her kaçtığında burada tasarımıyla ünlü gençlerin gözdeki bir kafe var oraya gider ve kızlara sevdirir kendini. çok sağı solu rujlu halde getirdik evi. güzel kız olunca da asla gelmeyi kabul etmez. ne yaş mama ne ödül maması fayda etmez :)


Pasaklı :) minnak çocuğum benim. ismine yaraşır bir halde bulduk. kızımız gidince ve barınak da inanılmaz sorun çıkarınca çok boşluğa düştük bir arkadaşımdan yardım istedim o da o sırada pasaklıya yuva bulmaya çalışıyormuş.


1 CEVAP

pasakli_
pasakli_

13645

çok üzgün bir haldeydim. o dönem 4-5 gündür inanılmaz yağmurlar yağıyordu. pasaklı balçığa düşmüş kötü haldeydi. vardır bir hayır dedim ve gidip aldım. kulaklarının içi bile çamur her yeri pıtrak dolu. sol kucağının ortasında kocaman bir delik. her yeri yara bere :)


şimdi elmanderden daha beter özgür delikanlı. bahçede olmayı çok seviyor. eve, kuma tuvaletini yapmayı kabul etmiyor. tuvaleti gelince belli ediyor bahçeye iniyor ve sonra yine geliyor. bu sırada kendisine bir manita bulmuş. bunu farkedince hemen kısırlaştırdık o yüzden aramız biraz kötü. artık manitasıyla gece buluşuyor her gece 22:00 de bahçeye iner manitasıyla oynar 24:00 gibi tekrar gelir eve :)))


elmander de 21:00 düşkünü, o saatte işten eve gelen güzel bir komşumuz var onu görmek için can atar hep :))

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 371 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80274 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR