Kopegimin Kemirme Huyu

Acaryes
Acaryes

341 Puan

Köpegim 3 aylık maltipoo çok kemiriyor. Dış ipleri kemik vb. Oyuncak almamıza rağmen tv ünitesinin ayağını kemirmiş. Hayır diyorum omzuna hafif vuruyorum ama hiçbir şey olmuyor :(


5 CEVAP

pasakli_
pasakli_

13645

venüs de böyleydi, yatak başlığını kemirmişti yaklaşık 5-6 cm kemirmiş. hayır diye sert bir tavırla bağırmanız gerekiyor bağırdıktan sonra oynayabileceği bir oyuncak verin ki ona alışsın. biz böyle böyle alıştırdık. evde olduğumuz zaman da eğer bir yeri kemirme eğilimi gösteriyorsa dışarı çıkarıyorduk. dişleri kaşındığı için yapıyor maalesef. hamsterlar için kemirme taşları var onlardan denedik ama bizimkine küçük kaldı.
bildiğiniz topuk taşları var ya ama gerçek olanı onların bi çoğu gazbeton. pomzadan olan gerçekleri var biraz pahalı onlar. onlardan aldık. pomzaya da bakabilirsiniz sağlığa zararı yok onlardan aldık. onları kemirmek hoşuna gitti. çünkü oyuncaklar o kaşıntıyı gidermedi o sebeple hep sert şeyler aradı bu topuk taşı işe yaradı bizde eğer köpeğinizin ağzı küçükse kemirme taşlarını deneyebilirsiniz.

theyusra
theyusra

16477

hayır dedikten sonra yanınıza çağırın. eğer geliyorsa bir ödül maması ve oyuncak verin, gelmiyorsa tekrar hayır diyerek köpeğin yerini değiştirin.

zibityus
zibityus

11845

hayır demeyin omzuna hafif vurmayın bunlar doğru değil. siz orada değilken etrafında kemirebileceği bir şey bırakmayın, ya da köpeği güvenli bir odada bırakın. siz oradayken yapıyorsa da objeye el koyma kuralı var onu uygulayın. link: https://www.youtube.com/watch?v=tbW4bLBH778 bu kral ailesinin takip edin mutlaka hatta eğitimlerini alın

Acaryes
Acaryes

341

@pasaklı Çok teşekkür ederim ponza taşına bakacağım, büyüyünce azalır umarım.


@the yusra teşekkür ederim size de kızıyorum ama biraz duruluyor tekrar yapıyor zamanla azalacak inslh

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 347 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81486 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR