Nd Mama Hakkında

SelinTuksal
SelinTuksal

118368 Puan

Arkadaşlar kedimin kustuğunu görmüştüm ancak unun yeni verdiğim ödül mamadan olduğunu sanıyordum. Yanılmışım. Bugün de aynı kustuğunu gördüm. Kusmukların ortak noktaları, ikisinin içinde de mama taneleri olmasıydı. Yine mama değiştireceğim. Sağlık sorunu yaratmadığınınsöylediğim herkesten özür diliyorum. Bana brit care ın kötü bir marka olduğunu söylediğinden dolayı karşı çıktığım arkadaşlardan da özür diliyorum. Yakın zamanda Nd ye geçeceğim. Sizce kararım doğru mu?

9 CEVAP

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Brit Care 'in kötü bir mama olduğunu düşünmüyorum Siz kullanıp sorun yaşamışsınız,ben kullanıp hiç sorun yaşamazken. Bunun sebebi her kedinin bünyesi farklı olduğu için dolayısıyla farklı tepkiler vermesi. Kedim Brit Care 'i iştahlı yemediği için N&D düşük tahıllı morina balıklı mamaya geçtim. Daha kullanıp önce sorun yaşamamıştım fakat birebir aynı markayı ve çeşidini kullanıp kedisi ciddi hastalıklar yaşayanlar var. Bunun sebebi de aynı,her kedinin bünyesi farklı. Deneyip kedinizi nasıl etkilediğini gözlemlemeniz gerekiyor.Umarım sorun çıkmaz:)

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Cotontzu_Siri
Kore 'de üretilmiş olması neden kötü ?
İçeriğinde et var,un olarak yazılan kısım hayvanın sadece insan tüketimine uygun kısmının öğütülmesi ile elde ediliyor.Türkiye temsilcisine sormuştum ve etin her şeyini kullansalar et ve et ürünleri yazması gerekirdi. Bu Brit Care Lucky'nin içeriği ve tahıl olarak sadece pirinç içeriyor.Direk et ile başlıyor ve Brit pet food resmi sitesinden aldım.
chicken dehydrated (22%), rice, chicken deboned (20%), rice bran, turkey dehydrated (6%), chicken fat (preserved with tocopherols), dried apples, chicken liver (2%), salmon oil, brewer´s yeast, psyllium (200 mg/kg), mannan-oligosaccharides (155 mg/kg), fructo-oligosaccharides (125 mg/kg), yucca schidigera extract (85 mg/kg), sea buckthorn (50 mg/kg).
Köpek yaş maması içeriği olarak şu yazılmış,
"Kaliteli etin yüksek içeriği ve dikkatli işlenmesi mükemmel lezzet ve aromanın garantisidir. Gerçek et parçalarının ve lezzetli sosun lezzetli kombinasyonu, en zorlu köpek iştahını bile mükemmel şekilde tatmin eder.% 97 et & paté = paté'deki gerçek et parçaları"
Köpek kuru mamalarını bende beğenmiyorum
Ben bilgi için Brit pet food sitesine bakıyorum ve bence yeterli bilgi içeriyor.
Ben şahsen beğeniyorum ve kedimde kullandım,iştahlı yeseydi devam edecektim,kendim veterinerden istemeden alabildiğim en iyi hipoalerjenik mama bence

izzy
izzy

11296

Britcarenin kötü olduğunu siz kim söylemişse bilgisizliginden söylemiş belli o kötü bu kötü herkes bişey söylüyor sizin kedinize göre olmayabilir saygı duyarım bende gelip oğlum acanayi n&d komle kustu ben bu markalara da kötü desem olir mu hic ?

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Cotontzu_Siri
Böyle düşünmenizin nedenini öğrenebilir miyim?

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Korede üretiliyor.
İçinde et yok. (crazy'de biraz var)
Bayağı bayağı tahıllı.
Tahılsızın fiyatı acana kadar ve içinde bolca patates var. (köpek maması)
Bazı ürünlerinin içeriği belli değil. (örneğin köpek yaş maması)
Hakkında net bilgi bulmak zor ve bu bana güven vermiyor.
Hiç de göründüğü kadar ucuz değil.


Brit care alacağıma bozita alırım daha iyi.

betulaltundal
betulaltundal

35470

Kusma konusunda da arada bir karbon da kusuyor mama taneleri oluyor kusmukta ama ben tüy yumağı çıkarmaya çalışıyor sanmıştım çünkü tüyde var içinde. Ben de endişe edeyim mi acaba

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Brit care hiç iyi bir mama değil.

betulaltundal
betulaltundal

35470

Benim kızım da n&d yiyor tüyleri dışkısı vs gayet düzgün ancak tavsiye ederken korkuyorum her kedinin bünyesi farklı diye. Kusma kos

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

Bu son kusması beya bişeyin inde mama taneleri vardı. Önceki kahverengi kıvamı kpyu bişiyin içindeydi, o ödül mama. Yani farklı kusmalarının ortak noktasıydı mama taneleri.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1236 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.033 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR