7 Aylık Kedim Elimi Ayağımı Çenemi Dişlemeyi Bırakmadı

talkinghead
talkinghead

811 Puan

merhabalar, 7 aylık bir kızım var. 2,5 aylıkken başladığı dişlemeler artık bazen kanatacak denli kuvvetli ısırmalara dönüştü. ilk başladığı zamanlar eğitmeye çalıştım hayır diyerek, elime kolonya sıkarak, yerimi değiştirerek vs. fakat bazen elime ayağıma odaklanarak ısırıp bazen de üstüne arka patileriyle tekme atarak kolumu bacağımı sararak ısırıyor.
kısırlaştırma sonrası azalır mı? ne yapmamı önerirsiniz? hep böyle yaramaz değil ama yaptı mı da tam yapıyor (:

6 CEVAP

Suveyder
Suveyder

104635

Benimki 5 aylik Ayni sorunu bende yaşiyorum inşallah kisirlaşinca sakinlerler : )

emreovec
emreovec

12921

Kısırlaştırma sonrası biraz azalır. Yaş aldıkça da devam edebilir ama tamamen geçer ya da biter denemez. Tamamen karakter bir süre sonrası. Bazı kediler böyle. Bizim ofiste de biri var seviyorsun seviyorsun mırlarken ısırıp pati atıyor. Biri var ne yaparsan yap hiç bişi yapmıyor. Paşa da mesela sıkıştır kaçıyor. Karakter artık bir süre sonrası. Sizin ne zaman sıkıldığını anlamanız gerekiyor.

indovf
indovf

13426

Karakteri öyle bazılarının. Muhtemelen oyun olarak yapıyor ve acıdığını düşünmüyor. Ben canım acımasın diye elime havlu ceket falan satıyorum o ısırmaya başlayınca. Bir katman olunca hem canım acımıyor hem o hevesini alıyor. Maalesef karakteri oturmuşken zaten huyunu bırakmaz. Kısırlaştırınca azalma olur ama belki. Ben de olmamıştı

indovf
indovf

13426

Isırmaya başlayınca ilgisini çeken bir oyuncak ile dikkat dağıtabilirsiniz

Prenseslady867
Prenseslady867

103368

Isırmaya başlayınca oyunu bırakmak gerekiyormuş ben kedimde çok yaşamıyorum sıkılınca ufak pati atıyor sevmeyi yada oyunu bırakıyoruz

fumigo
fumigo

4298

Büyüdükçe azalıyor. Ben ne zaman ısırdığını keşfetmeye çalıştım uzun süre. Ön patilerine dokununca,ağzına yakın elimi koyunca vs. Sizde biraz gözlemleyin bunları. Kalıcı hale gelmeden önleyebilirsiniz biraz. Amaaaa me yapalım kedişlerin içinden gelen bir şey bu :₺)))

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 459 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80341 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR