Bizi Evden Atmak İstiyorlar?

Seyma6390
Seyma6390

122686 Puan

Benim evde kedilerim ve iki tane köpeğim var. Sitede yaşıyoruz komşulardan iki tanesi köpek havlıyor diye ve ben dışardaki hayvanları besliyorum diye bizi evden artıracağını söylüyor. Sitede imza toplayacaklarmış bizi polise şikayet edecekmiş. Böyle bir şey yaşayan var mı? Çok çaresizim annem ablam ve ben yaşıyoruz annem felçli hasta eğer böyle bir şey olursa bir anda nasıl ev buluruz.

19 CEVAP

Palyaco
Palyaco

218519

Bazı insanlar çok terbiyesizler ne istiyorlar bu canlilardan

Pofupof
Pofupof

16210

Evden gelen köpek sesi doğal ses kabul ediliyor ve şikayet edilemiyor. Yani uçan kuşu şikayet edemedikleri gibi köpeğinizi de şikayet edemezler.
Hayvan beslenmeyle ilgili sitede yasak yoksa yine bir şey yapamazlar. Sokak hayvanlarını beslemekle ilgili bir yasak yok çünkü.
Bu devirde kira ödemeyeni bile 2 senede evden çıkartamıyorsun. Öyle kedi köpek için, imzayla hiç bir halt edemezler. Ev size aitse zaten problem yok. Değilse de ev sahibi ile aramızda ki kedi köpeğinize karışma hakkı onda da yok.
Hiiçç merak etmeyin siz!

parskedy
parskedy

3280

linki eklememiş; https://bit.ly/2VU0u1M

parskedy
parskedy

3280

merhaba, çok önceden bununla ilgili hukuksal olarak ne yapılması gerektiğine dair bir yazı okumuştum. eğer komşularınız sesten rahatsız oluyorsa ve polise şikayet ederlerse desibel ölçüm cihazı gibi bir şey götürüp şikayet eden kişinin evine koyup belli bir süre ölçüyorlar. sayısını şimdi hatırlayamadım ama belli bir desibele ulaşmıyorsa bir şey yapamazlar yazıyordu. yazıyı bulursam size atarım, umarım bir problem yaşamazsınız.

Warriorsans
Warriorsans

133985

İnsanlar çok acımasız. Kedi köpeğin en fazla nasıl bir zararı olabilir ki? Bende kendi kapımın önünde sokak hayvanlarını besliyorum mahalledekiler karışıyor istemiyorlar. Sorsan hiç bir sebepleri yok sadece istemiyorlar çünkü hayatlarında sevgi nedir vicdan nedir görmemişler.

Jean
Jean

4677

Kendinizi çaresiz hissetmenize hic gerek yok, caninizi sıkmayin. Öyle kolay degil evden çıkmaniz, ev sahibi misiniz bilmiyorum ama eger kiraciysaniz, ev sahibinizin sizi cikarmak istemesi ve bunun icin mahkemeye basvurmasi, bunun sonuclanmasi da oyle kolay degil. Mahkemede isler yavas ilerler, cok fazla durusma olur, ertelenir, surec uzarda uzar. Durusma araliklari aylari bulur, sonra sonucunda bakmissiniz 1 yil gecmis hala surec devam ediyor, karsi tarafta pes eder. Òyle imza toplayacaz sizi attiracazla olmuyor. Onlar kim ki imzasi hemen dikkate alinsin. Bu arada köpeklerinizin ve kedilerinize kurban olsun o cani, pislikler. Boyle insanlar degil mi bu masumcagizlara sokakta tas atan, tecavuz eden, iskence eden. Siz korkmayin bunlardan, bunlar korksun bence sizden. Sonucta cani olan, suc isleme potansiyeline sahip olan bu mahlukatlar.

Seyma6390
Seyma6390

122686

Evet ben de okudum. Biz birinci katta yaşıyoruz üçüncü katta ki kişi kokuyor diyor fakat benim köpeğim tuvaletini dışarıya yapıyor. Nasıl böyle bir şey iddia ediyor bilmiyorum.

parskedy
parskedy

3280

yazı buymuş.

Prenseslady867
Prenseslady867

103368

İnsanlar çok tahammülsüz hem bu türlü oluşabilecek durumlara tahammülleri yok hem de apartmanda oturuyorlar

Bu nedir ya...iki köpek için imza toplamalar falan. Rahatsız olsa bile bu kadar uğraşmaz insan. İşsizlik.


Siteniz yapıldığında düzenlenen ilk toplantıda "evcil hayvan beslemek yasaktır." Diye bir madde yoksa hiçbir şey yapamaz. İmza topla yok polise şikayet et. Çirkef çirkef hareketler. Site yöneticinize sorun böyle bir madde var mı diye.


Umarım sorun yaşamazsınız. Allah sabır versin.

Seyma6390
Seyma6390

122686

Çok teşekkür ederim burda çok açık yazılmış.

Cubik
Cubik

13023

Hayvanseverlik de zor iş......

Aleynademirtas
Aleynademirtas

105829

ben de yeni köpek sahiplendim şu an çok havlamayı bilmiyor ama binadaki kişiler hiç hayvansever değil daha önce kapımıza gelen hamile kediye bakıyorduk zeytin çok akıllıydı evimizi biliyor kapıya gelip mama istiyordu doğum yapacağı zaman bizi çağırıp doğum yapacağı yeri gösterdi biz tam 1 ay boyunca kimse fark etmedin zeytini besledik sonra sitedeki çocuklar buldu ne kadar kavga ettim çocuklarla anneden alıp kaçıyorlar sonra bodrum katta onlara annem ve babam ev yaptı sadece zeytin girip çıkabiliyor biz gene beslemeye devam ettik en son babama bizi şikayet ettiler kediyi besliyoruz diye bütün bina korkuyormuş ormanlık alana bırakıp gidecekmiş babam baya sinirlendi onlarla kavga etti herkesin de korkma sebebi kedinin siyah olması inanabiliyor musunuz
şimdi ben de bekliyorum ne zaman sizin köpeğiniz çok ses çıkarıyor diyecekler

diablerose
diablerose

119757

bi bok yapamazlar. anca goz dagi vermisler, sakın moralinizi bozmayin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1019 Görüntüleme
  • 19 Cevap
  • 5 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80662 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR