Kedim Sadece Sütle Besleniyor Ve Çok Zayıf Ve Kusuyor Bir Gün Arayla Ne Yapmalıyım ?

Merhaba, 2 ay önce kedi yavrusu bulmuştum daha göleri kapalıydı daha.
Şimdi se 8 haftalık oldu .
Fakat kedim 3 gündür sadece uyor ve kakası da yapışkan (özür dilerim türkçem için ) , kendisi hala süt içiyor ve şişiden. Bugün kuru mama sıcak suyla yapıpı ona içtirdim ama ne yazık ki kustum.(neden)
Dünde süt le yaş mama ictirdım.Yani kıscası kedim süten başka birsey içmemek istemiyor.Ne yaplalım.Annesiz büyüdü için çok zayıf ve dedım gibi son üç gündür kakası schleim (yanı yapıska gibi) ve bir gun arayla kusuyor.Ne yaplalım neden kaynakla bilir soylersiniz sevirim.
Kedi doktora götürdüm fakat doktor da bilmiyör neyden kaydınlana.
Test da yaptılar kedı mıydesınde parazit yok dediler. İnternet ten almanca türkce her dıldım okudum ne olabilir dıye ama hic bir yazı kedının durumu neden kaydı yazmıyor.


Ve lütfen kedı nasıl vazgectirem sısıden yazrsanız sevenirim ve bır gun atayla kusma ve 3gündğt yapıs kaka neden oldunu yazarsınız sevenirim.


Teşekkür ederim


9 CEVAP

Thesudeaskin
Thesudeaskin

2643

Süt kediler için zararlı. Onun yerine yaş mamayla kuru mamayı karıştırıp verebilirsiniz. Yaş mamayı sever genelde kediler. Belki bu şekilde alışır.

orhdoner
orhdoner

135444

Kuru mamayı ılık suyla ıslatıp öyle verebilirsiniz ağzına bir süre süt çok zararlı kediler için ishal hatta olume bile yol açabiliyor laktoz sindiremiyorlar malesef çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah üzüldüm başka veterinere götürebilirseniz daha iyi olur bu şekilde hemen eve gönderilmesi de saçma olmuş

Onu nasıl daha biran önce mamaya alıstıra bilirim,bir öne yemesı lazım normal mama yoksa….:((((((Almanıyadakı doktorlar hic bir tespit koyamadılar bu durama.Lütfen yardımcı olun kedımi kaybetmrek ıstemyiyorum

Hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun sizden . Tüm yazdıklırınız deneycem Insallah 🤲🏻Iyı yer de kilo alır ♥️🐈‍⬛

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Süt kediler icin olan süt tozu degilse muhtemelen o dokunuyor. Laktoz cok zararlı kediler için. Normal süt asla verilmemeli. Yaş mama ile kuru mamayi karistirarak vermeyi deneyin. Gün gün kuru mama miktarini arttirip, yas mama miktarini azaltin. Belki bu sekilde alisir.

beyzathemoc1
beyzathemoc1

118037

kediler için olan sütten mi kullandınız?

beyzathemoc1
beyzathemoc1

118037

o süt güzel bildiğim kadarıyla. acele etmeyin sindirim sistemi hassas bir kedi olabilir suyla ıslatın kuru mamayı kendi yesin siz yedirince sindiremeyebilir yaş mamaya alıştırmayın önce kuru mamaya alıştırın yoksa kuru mama yemek istemeyebilir

Evet “Royal CANIN“ Baby cat milk `

AsumanAtilgan
AsumanAtilgan

6945

Geçmiş olsun, süt iç parazit yapıyor vermeyin, Yaş mama olarak Goumet ve Schesir içeriği çok kaliteli bunlarla besleyin ve siz yinede başka bir veterinere gösterin. Allah şifa versin İnşAllah.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 229 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80909 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR