Furminatör Tarak..

Prenseslady867
Prenseslady867

103368 Puan

Kullananlar var mı ?
Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

13 CEVAP

beyzathemoc1
beyzathemoc1

118037

her kedinin sevdiği tarak farklıdır orası ayrı mesela orijinal fürminatörler kısa tüylü olsun uzun tüylü olsun şahane tüy topluyor fazlalıkları kesiyor haftada 1 kez kullanmak tüy sağlığı dökümü açısından çok iyi onların çeşitleri var zaten uzun tüylü kediler için ve kısa tüylü kediler için diye uygununu alırsınız ama fiyatı biraz fazla çakma fürminatörler var onlar ucuz orijinali kadar etkisi yok ama normal taraklardan fazla topluyor burada dikkat edeceğiniz sahte olduğundan bazıları yolma yapabilir ona dikkat edin kediniz rahatsız oluyorsa canını yakıyor olabilir kullanmayın ama seviyorse hiç yoktan iyidir bende var severek kullanıyoruz eldivenden çok seviyorlar

nburcud
nburcud

5313

Ben kesinlikle hakettiğini düşünüyorum orijinalinin.Çakmasını da kullandım o bile çok iyiydi hem de kedimin kısa tüylü olmasına rağmen oldukça güzel performansı var.

Muezzabalim
Muezzabalim

115007

Ben de şurada durayım kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşsın almayı düşünüyorum petlebiden gördüm orjinalmiş ama bilemiyorum parasını hakediyor mu faydası olacaksa hemen getirtecem

Kısa tüylü kediler için pek kullanışlı değil bence. Ben aldım ama eldiven şeklinde olan daha güzel tarıyor hem kediler de onu daha çok seviyor.

Warriorsans
Warriorsans

133985

Bence aşırı pahalı ve ne yapsa o fiyatı hak etmez ama çakmaları falan eğer güzelse alınabilir

Prenseslady867
Prenseslady867

103368

Teşekkür ederim

Scottishthor
Scottishthor

5381

Kesinlikle çok kullanışlı.Kedim kendini taratmayı da çok sevdi.Almanızı tavsiye ederim.

End_19
End_19

113832

Genelde sevmiyorlar ama severse epey işinizi görecektir

Senacesur
Senacesur

1463

Biraz arastirdim ve furminator tuyleri yolmuyor. Sadece dokulen ve dokulmeye kopmaya yakin olan tuyleri aliyor. Henuz kullanmadim ama alicam. Kullanan herkes cok memnun. Yaygin olarak kullanildigina gore herhangi bir sorun yarattigini dusunmuyorum orijinali alinir ise. Kullandigim eldiven tarak yeterince almiyor veya diger taraklar. O yuzden furminator alicam bende en kisa zamanda.

Palyaco
Palyaco

218519

Bizimki sevmedi kaçıyor sadece eldivenle tarattiriyor

Succubus
Succubus

10369

Normal tarakla furminatoru karşılaştırmayı çok mantıklı bulmuyorum ben. Bu platformda bu soruyu çok kez gördüm ama aslında farklı tarak türleri kürkün farklı katmanlarındaki tüyü atmaya yarar.
Benim evimde aktif olarak kullandığım 3 çeşit tarak var, 3ü de modelinin en iyisini yapan markalar diye aldım ama furminator için söyleyebilirim ki hiç gerek yokmuş. Arkadaşımın zamanında 30 liraya aldığı tarak da aynı işe yarıyor. Hele düzene oturtup günlük tarayacaksanız zaten farkı hissetmezsiniz.
Tek önemli şey, furminator uçları baya keskin olabilen bir tarak türü. Elinizden geldiğince elinize alarak pet shop tarzı bir yerden alın. İnternetten almak kedinin güvenliği için bana biraz riskli geliyor

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Orijinal furmanitor kuanıyoruz gayet memnunuz ancak sahte furminator tüyleri yolmuyor, bu bir yalan. Bir süreliğine kullanmıştım hatta bununla taranmaya alıştı.

orhdoner
orhdoner

135494

Ben kullanmadım hiç eldiven şeklinde tarakla tarıyorum memnunum gayet de ☺️

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 554 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 7 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81996 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR