Merhaba arkadaşlar Nero şuan 4 aylık 2-3 ay sonra kısırlaştırmayı düşünüyorum. İlk defa bir erkek kedim kısırlaştırılacak daha önceki kedim disi idi . Bir ton olayı varmış bu işin yok dikişli dikişsiz felan bana akıl verebilir misiniz
Veterinerin yöntemine ve isteğine göre değişiyor. Ama ben gaz anestezi ve dikişsiz olanı şiddetle tavsiye ederim. Elizabet başlık takmaya da gerek olmayanından.
Böylece kediniz çok rahat etmiş oluyor ve çabucak atlatıyor. Erkek kedim hemen operasyonun ertesi günü (anestezinin etkisi geçtikten sonra) normal rutinine devam etti.
Ben de Fumiği cumartesi kısırlaştıracağım. Elim ayağıma dolandı ama buradaki arkadaşlar beni çok rahatlattı. Bizim hekimimiz gaz anestezi ve dikişsiz yapıyormuş. En sağlıklısı , en hızlı iyileşme göstereni bu dedi. Bir saat sonra alabilirsiniz dedi. Dişi kediye göre çok daha risksiz ve kolay.
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru Sor