Kedimin Gözünü Nasıl Temizleyebilirim

yulafthecat
yulafthecat

292 Puan

Veteriner çaylı pamuğu sürmeden çayı damlatmamı söylemişti ama o şekilde temizlenmiyor internette pamuğu göze sürdüklerini gördüm ama ilk defa kedi sahiplendiğim için cesaret edemedim, koltuk altlarında çok gezdiği için gözü çapaklanıyor, kedimin gözünü nasıl temizleyebilirim?

5 CEVAP

Senacesur
Senacesur

1463

Pamukla temizleyebilirsin bi sorun olmuyor. Ilk defa temizlemeyin diyen bir veteriner gordum suan. Pamugu kullanabilirsin cok gozune sokmamaya ve pamuku cok fazla islatmamaya calis gozune cok kacmasin belki rahatsiz olur. Mikrop falan kaparsa gozunun icine girmesinde sorun yok ama. Dr. Animal solusyon da kullanabilirsin gozunu temizlerken pamuk ile.

yulafthecat
yulafthecat

292

Çok teşekkür ederimm

pablopicasso
pablopicasso

117031

Elinize eldiven takıp pamuğu ıslatıp, fazla suyunu sıkarak, her göz için farklı pamuk kullanarak ,içten dışa doğru silerek temizleyebilirsiniz. Geçmiş olsun🌸

cat_expert
cat_expert

12742

göz içerisine pamuk sürülmez.


crystalin, dr animal hiçbiri yoksa ılık suyla pamuğu ıslatın çapak biriken kısıma sürerek çapakları temizleyebilirsiniz, en sonda da yeni bir pamuk ile göz kapaklarının üstünü silebilirsiniz. göz içerisi için damlalar var sadece o damlayı damlatmanız yeterli olur. Çay da damlatılabilir ama göz için özel üretilmiş damlaları kullanmak daha iyidir.

orhdoner
orhdoner

135444

Benim kedilerimde de bazen oluyor çaylı pamuk hazırlayıp her göz için ayrı tabi yavaşça siliyorum ertesi güne birşey kalmıyor çok iyi geliyor ☺️

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 230 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR