Bu Cocuklara Yuva Yok Mu ?

Superisi814
Superisi814

125092 Puan

Petlebi Ailesi Selamlar ,
Bu evlatlara olsun yuva bulma gayreti ve umudundayim.Kış geliyor bir yandan, sokak köpekleri kedilere saldiriyor öte yandan ki yakin gecmiste köpekler yavrularin bazilarini bogdu, klanim var öte yandan..
Bir daha soruyorum, bu yavrulara sahip cikabilicek emin eller var mi aramizda ?


17 CEVAP

Senacesur
Senacesur

1463

Ilanlar bolumune koyarsaniz ordan sahiplenmek isteyen insanlar gorecektir. Sahiplenmek isteyenler cok buraya bakmayabilir ordan daha cok kisiye ulasabilirsiniz. Insallah en kisa zamanda yuva bulurlar.

Burdan biraz zor ama instagram facebook gibi hayvan sahiplenfirme sayfalarında hemen sahiplenirler bence

gulsundusmez
gulsundusmez

12392

ya sokak hayvanı ev bulmak çok zor benim bir sürü hayvanım sokaklarda telef oldu biritish scotish chincila deseniz uçar herkes insanlıktan nasibini almamışlar .Kış geldiği için köpekler aç kaldıkça kedilere saldırıları maalesef artacak

Superisi814
Superisi814

125092

Pandemi nedeniyle bu canparin nufusu artti .Gecen kis 20 tanelerdi.Bir de kendi kedim var.Ne kayiplar verdik.Fip olani, deri kanseri..Bu sene köpeklerin bogduklari..Gecen senede yavrulara yuva bulamadim.😞
Yine de umut ediyorum iste, umuttan baska çaremiz mi var ?😊

Mehdem
Mehdem

102698

Bir tek bana mı tuhaf geliyor cins kedi sahiplerinin bu tarz ilanlardaki canlarım cicimlerim tutumu. Niye sokaktan bir iki cana yuva olmadınız o zaman. Bunları sahiplendirmeyi kolay mı sanıyorsunuz? Cins kedi alanlar yüzünden bu yavrular soğukta ya açlıktan ya hastalıktan ölüp gidiyor. İlanlarda sokakta oldukları için bir tane insan bile aramıyor sahiplenmek için. Tamamen benim düşüncem bu karşı çıkanlar olacaktır eyvallah, yapmacık buluyorum.

Mehdem
Mehdem

102698

Cins kedi derdine düşülmese ve satın alınmasa sokakta kedi kalmaz hepsi sahiplenir bizde alemin enayileri gibi kedi sahiplendircez diye strese girmeyiz.

Palyaco
Palyaco

218519

Cok sekermis hemen sahiplenirler sahibinden de

Superisi814
Superisi814

125092

Herkese tek tek teşekkür ederim.Ilanlar bölümünde varlar, sahibinden sayfasinda varlar.Sosyal medyada paylasanlar da oldu.
Buradan da paylasiyorum ,umut işte..

Renklipati
Renklipati

140143

Okadar iyi anlıyorum ki sizi benimde var beslediğim en çok da yavru olanlar dan korkuyorum daha savunmasız kedi evleri yaptım kendim içine peluş battaniyeler koydum sürekli besliyorum ama bazan ne yaparsak yapalım sokak bahçe ne kadar güvenli olabilir ki.. kış geliyor onun tedirginliği bir yandan umarım sıcak yuvaları olur benimde ve sizin gibi herkesin baktığı miniklerin 😔

Oqrenerde06
Oqrenerde06

120559

Çok tatlılar maşallah allah iyi yuvalara nasip etsin bayıldımmm... Canı gönülden tüm hayvanlara ımkanlarımız dahilinde hep yuva olabilsek keşke.

Warriorsans
Warriorsans

133985

Umarım güzel bir yuva bulunur uppp

Superisi814
Superisi814

125092

@ Renklipati yüreğimle size sarılıyorum.Ve dahi hangi can olursa olsun, onlara ilgisini, zamanini, sefkatini , dostluğunu verenlere 🐾💕

Renklipati
Renklipati

140143

Superisi814
Allah sizden de sizin gibiler de razı olsun.Umarım bir gün sokakta bir can kalmaz herkes yuvasını açar her ev bir can alsa bu durum biter..
Güzel yüreğinize sonsuz teşekkürler 🐾🐾🌸🌸❤️

diablerose
diablerose

119757

3 adet sutlac goruyorum :)) ben kedimi petlebiden sahiplendim. internette sahiplendirme yapan her siteye ilan verin. insallah birileri çıkar.


ayrica sokaktaki kimsesiz kedilerden cins kedi sahiplerini sorumlu tutamayiz. o mantikla hic hayvan beslemeyenlere de sorumluluk yukleyelim. olmaz ki.. tekir kedisi olan biri olarak soyluyorum bunu.

orhdoner
orhdoner

135444

Allah sizden ve sizin gibilerden razı olsun 🙏 Umarım hepsine güzel yuva bulunur ben de annemin sokağındaki kedilere bakıyorum dişi kedileri kısırlaştırdım yavrular telef oluyor diye diğerleri de büyüdü sayılır yuvalarına polar koydum yemleri suları var yaş mama da veriyorum arada kendi sokağımdaki kedilerin de yuvası var yemleri suları var çok şükür umarım bu kış rahat geçer onlar ve tüm canlılar için sadece bir tane kedimiz var hastanede ayağı kırılmış ameliyat oldu sokak kedisi gene bir an önce toplanır ve iyileşir diye dua ediyorum sizlerden de dua bekliyorum hepinize sonsuz teşekkürler Allah razı olsun hepinizden 🙏

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 586 Görüntüleme
  • 17 Cevap
  • 8 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR