Kopegim İnanilmaz İsiriyor

Kadirbyrk
Kadirbyrk

3067 Puan

Arkadaslar kopegim beni bugun inanilmaz isirdi muhtemelen yarinda bu devam edecek 3 aylik disleri kasiniyor biliyorum ama boylede olmaz yani ve o ilk isirdiginda itiyorum sonra tekrae geliyo bunu 50 kere yapiyo ve daha cok hirslaniyo birakmiyo tum kollarim oyle yaniyor ki simdi diyebilirsiniz ki kopek besliyosan isirilmayi goze alcan tamam ben zaten goze aldim ,ona karsi hic sevgim dusmuyor ama durdum yerede isirirlmanin bi anlami yok ve arkadaslar kemik fln verincede duzelmiyor yani atiyorum kemik fln iynuyor ama gunun sonunda yani elinde sonunda isiriyor aslinda kopegim zaten hep isiriyoduda bu kadar acimiyodu acaba dislerimi sivrilesti ama bir gunde bu kadar sivrilesnez ki arkadaslar lutfen cevap yazin kollarim inanilmaz aciyor napsam bilmiyorum


2 CEVAP

betulaltundal
betulaltundal

35470

Dişleri kaşınıyor ve oyun oynuyor sizinle. Bunun dozunun artma sebebi de daha önce müdahele etmemeniz ve dişlerinin gelişiyor olması. Ben köpek beslemedim ama kediden yola çıkarak düşünüyorum, bağırıp kızmak ve ya iteklemek yerine sakin bir şekilde bıraktırın daha sonra ciddi bir ses tonuyla hayır diyerek uzaklaşın. Sizi ısırarak oynamak istediğinde başka bir oyunla dikkatini dağıtın ve ya yalnız bırakın. Henüz daha çok küçükmüş bu sorunlar normal ama devam etmemesi için bunlar yapılabilir.

merveandac
merveandac

1911

Diş geçirmiyor ki , muhtemelen ağzında geveleyip çizmiş ellerinizi çok normal böyle yapıyor olması henüz 3 aylık diyorsunuz , eğer siz normal şartlarda elinizi ağzına koyuyorsanız ve o şekilde oynuyorsanız , ya da o aldığında müsaade ediyorsanız şiddetini arttırmış olması normal . Dişlerinin en yoğun kaşınacağı 2-3 aylık döneme giriyorsunuz onun boyutlarına göre pres kemik alın . Günde bir tane verin . Diş eti kanaması görürseniz tereddüt etmeyin diş çıkarma döneminde sık sık oluyor. Sizi ısırmaya kalktığı an da ayağa kalkın ona sırtınızı dönün oyun oynuyorsanız oyunu kesin . Sizi ısırırken ellerinizle itmemeye , kolunuzu sağa sola sallamamaya özen gösterin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 680 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80818 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR