Kedi İle Otobüs Yolculuğu Yapanların Deneyimine Ve Tavsiyesine İhtiyacım Var

donence17
donence17

817 Puan

Kedi ile daha önce uzun otobüs yolculuğu yapan var mı 17 saat kadar? Uçak ile getirmeyi düşünüyorum ama maalesef olduğum yere direkt uçak da yok aktarma süreleri ile beraber evden çıkış ve varış yine en iyi ihtimalle 11 saat kadar sürüyor ve sürekli hareket halinde olduğumuz için stres oluyor. Ne yapsam bilemedim. Öneriniz nedir?

4 CEVAP

17 saat çok uzun bir süre ben en fazla 8 saat kadar süren yolculuk yaptım kedilerle. Sürekli uyudular hiçbir şey yiyip içmediler. Tuvaletlerini de tutuyorlar zaten. Uzun yolculuğa gidenler bir kutu içerisine kum koyup molalarda kedilerinin tuvalet ihtiyacını bu şekilde karşılıyor. Box on içine bir minder koyun rahatça yatsın. Yanınıza şal gibi birşey de alın klimalardan vs üşüme ihtimaline karşı. Sakinleştirici ilaçlar var ama bence vermeyin ben yaptım bi daha yapmam kesinlikle. Şimdiden iyi yolculuklar.

incirreis
incirreis

2891

Otobüsle değil ama araç ile 12-13 saat yolculuk yapmışlığımız var. Mama ve su ihtiyacını gidermek istemiyorlar stres altında olduklarından. Tuvalet ihtiyacı da kediden kediye değişir, tşaınabilir kedi tuvaletleri var çadır malzemesi gibi bir şeyden yapılmış. Onlardan alabilirsiniz kutuyla uğraşmayın akar kokar. Gimcat relax paste ile yolculuk öncesi sakinleştirebilirsiniz.

donence17
donence17

817

@patiseverhatun teşekkürler 🙏🏻

donence17
donence17

817

@incireis teşekkürler 🙏🏻

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 240 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR