Kedimi Sokakta Gezdirebilirmiyim?

Viomann
Viomann

3164 Puan

Kedim 3.5 aylik 2 karma ic dis parazit asilarini oldu,ayin 15 inde kuduz ve losemi asisi olacak,kendisini kedi tasmasiyla gezdirebilirmiyim?

6 CEVAP

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Bence gerek yok

sezind
sezind

14105

Kediler genellikle bir defa dışarı çıktıklarında sonra hep çıkmak istiyorlar. Onu her gün dışarı çıkarabilecek vaktiniz var mı? Aklına geldikçe dış kapıya gidip miyavlayabilir veya tırmalayabilir de.

Sirinkedisever
Sirinkedisever

13018

Bende tam bu soruyu soracaktım :D Evet, yazın bol vaktim var kışın da ödevlerden sonra gezdirebilirim ama bazen yazılım olunca gezdiremem bişe olur mu o zaman???

Aysuozturk
Aysuozturk

5708

ben kedimi vaktim oldukça gezdiriyorum, bazen iki hafta gezdirmediğim oluyor, yıllardır böyle. Herhangi bir rahatsızlık da vermedi. Yani biraz da kedinizin karakterine bağlı dışarı çıkmak için sizi rahatsız edip etmeyeceği. Yalnız tasmasını iyi ayarlamanız lazım, korktuğu zaman çok kolay bir şekilde tasmadan kurtulup kaçıp başına bir şey gelmesin:)

sezind
sezind

14105

Evet benimkileri bir defa dışarı çıkardıktan sonra her gün kapı önünde miyavlamışlardı. Dışarısını unutturmam çok zor oldu. Ve yıllar önce bi kedimi ilk defa tasma ile dışarı çıkardığımda tasmayı biraz gevşek bırakmışım, kedim dışarıdaki bir şeyden korkup aniden fırladı ve tasma bol olduğu için rahatlıkla tasmadan kurtulmuştu. Aklım çıkmıştı yakalayamayacağım diye. Yani bence de kedinizi dışarı çıkarmanıza gerek yok ama çıkaracaksanız bunlara çok dikkat etmelisiniz.

Senaaaaaaaa
Senaaaaaaaa

3143

Bence Sessiz çimenlik yerlere Taşıma pusetine koyun Götürün Orada çıkartın Sesler rahatsız edebilir. Ve pire tasması Al boynuna Ne kadar aşıları yapılmış olsa bile

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 657 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR