Erkek Kısır Kedi Maması Önerisi

Evrimmm
Evrimmm

4099 Puan

Merhaba, 2 sene önce erkek kısır kedimde üriner bir problem yaşadık tedavi ardından bir daha bu sorunumuz tekrar etmedi. Yeni bir mamaya geçmek istiyorum fakat üriner bir problem çıkarmasını istemiyorum. Önerebileceğiniz bir mama varsa çok sevinirim.

14 CEVAP

teddybal
teddybal

123878

Sanabelle üriner mama, Brit care üriner mama, N&d Quinoa üriner ördekli mama gibi üriner sistem için spesifik hazırlanmış bir mama tercih ederseniz iyi olur. Ve burda simbakedi arkaşımızdan duyduğum "BioFeline üriner tabletler" erkek kısır kedi için destekleyici olacaktır, ben de kısırlaştırınca bundan almayı düşünüyorum.

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Mama öneremem, herhangi bir deneyimim olmadı. Ancak biofeline urinaryD tabletler ile ilgili güzel yorumlar okudum. Bir bakmak istersiniz belki. Hala indirimde mi bilmiyorum. *********da epey indirimdeydi dün.

Lils
Lils

125528

Brit care, sanabelle

Palyaco
Palyaco

218519

Alacağınız mamanin univer sistem mamasi ve ph dusuk olmalı exclision uriner sistem için taş oluşumunu engelliyor

...

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Yıldızlı yer “ t r en d y o l”

hayvansever_
hayvansever_

118851

Brit care veya nd öneririm. Ama proplan veya RC markalarını asla tavsiye etmem

simbakedi
simbakedi

136281

bozitanin kitten mamasini kullandim ben cok memnun kaldim sadece balikli mamaya gectigim icin degistirdim. kisir mamasinda ozellikle geyiklinin icerigi gayet guzel, tercih edilebilir. ama veterinerinize danismalisiniz bence. surekli uriner mama kullanmali miyim diye. hatta baska veterinere danisin bence. kendi veterinerinizden aliyorsaniz mamayi ve kotu niyetliyse sadece satmak icin kullanin da diyebilir. su an hali hazirda brit care gecisi yapan arkadas var, sorun yasamiyor. filtreden bakarsaniz brit care gecis gunlukleri diye bulursunuz. biofeline tableti ben de oneririm cok memnun olan var ben de kullanacagim erkek kedimde. eger uriner mamaya devam etmeniz gerekirse bolca yas mama ile desteklerseniz de dengelemis olursunuz o et acigini

Lils
Lils

125528

Ben de brit care kullanıyorum dışkı şu an normal. Ben tavşanlı aldım ama kokusu benim pek hoşuma gitmedi. Lily kokuyu takmadı pek. Tamamen brit care'e geçmedim henüz şu an yarı yarıya şekilde gitmeye başladım ve bir sıkıntı yok.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

İçeriği güzel ve üriner sistemi koruyan mama olarak Brit Care urinary veya ND Quinoa urinary önerebilirim🍀

Evrimmm
Evrimmm

4099

Öncelikle cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Tahılsız mamaların yüksek protein oranlarından dolayı endişe ediyorum bir de problem tekrar etmediği için sürekli üriner mama kullanmam doğru olur mu acaba ya da normal kısır kedi maması ile dönüşümlü mü kullanmalıyım. Brit care mamanın içeriğini çok beğendim fakat ishal sorununu birçok kişi yazınca karar veremedim. Bir de küçük kedilerim için Bozita mamaya geçeceğim bozitanın kısır kedi mamasının içeriğini de beğendim. Hiç kullandınız mı? Nd mamanın o serisini araştıracağım. Üriner tabletlere bakacağım, çok teşekkür ederim yeniden.

Evrimmm
Evrimmm

4099

Veterinerimiz hiç mama önerisi yapmamıştı maalesef o yüzden aklım çok karışıyor :( Bir yandan tahılsız mamanın yüksek protein oranı korkutuyor diğer yandan üriner problemi 1 kez yaşayıp tekrar etmediği için acaba üriner mama sürekli kullanmak sorun yaratır mı diye düşünüyorum. Tableti araştırdım önlem olarak 2 günde 1 verilebilir demişler, alınıp denenebilir hiç tablet formunu denememiştim genelde macun şeklinde olanları seviyor. Gimcat urinary paste macununu da denemeyi düşünüyorum. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Küçük kedimin veterinerini arayıp soracağım umarım yardımcı olurlar.

z-liyya
z-liyya

4251

neden o sorun olmuştu peki? kısır olduktan ka ay veya yıl? birde yedıgı mama yuzunden mi oldu?

Evrimmm
Evrimmm

4099

Kısırlaştırdıktan baya sonra bu problemi yaşadık sanırım ya stres yüzünden oldu yeni bir eve taşınmıştık zor alışmışlardı o dönem ya da kilo kaynaklı veterinerimiz mama ile ilgili bir şey söylememişti çünkü

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 534 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR