Acil Yavru Kedi

Kivi
Kivi

232 Puan

Arkadaşlar merhaba sokakta küçük çocukların elinden kurtardım sanırım 2 3 günlük daha gözleri bile açılmamış veteriner danıştım süt tozu aldım çok az bi miktar içti ve bıraktı başka napabilirim lütfen yardımcı olun

11 CEVAP

KedimVar
KedimVar

119251

Tuvaletini yaptırın. Kulak çubuğunu zeytinyağına batırıp poposuna hafifçe sürtün. 2 saatte bir besleyin ve sonra da bunu yapın. Plastik şişenin içine sıcak su koyup üzerine havlu serin ve kedicik orada yatsın. Yanında oyuncak ayı koyabilirsiniz çok miyavlıyorsa. Ben yapmıştım annesi sanıp sokulmuştu ona ve ayrıca onu sıcak tutma konusunda da işe yarar. İçmek istemese bile zorla içirin siz kedi sütü tozunu. 1 aylık olunca kuru mamayı ıslatıp verebilirsiniz.

Kivi
Kivi

232

Çok teşekkür ederim ikinizide inşallah elimden geleni yapicam pisicik icin tavsiyeler için çok teşekkür ederim :))

Alfam
Alfam

2476

Iki saatte bir sütünü içirenilirsiniz veterinerlerde biberon var ben kızımı öyle beslemistim poposunu hafif islatilmis tuvalet kağıdiyla silerseniz tuvaletini yapmasına yardımcı olursunuz sıcak su torbasına su doldurun fazla sıcak olmasin ki yanmasin minik üstüne havlu koyup kediciği içine koyabilirsiniz sıcak su torbası yoksa da pet şişede kullanabilirsiniz kolay gelsin :)

KedimVar
KedimVar

119251

Ben sıcak su torbasının patlama ihtimali var siye pet şişe demiştim :/

mia1598
mia1598

2974

bende bugün 1 -2 günlük bir yavru getirdim. süt tozunu siringa ile verdik ama siringa ile verirseniz cok dikkat edin birden fazla gitmesin.sıcak bir su torbasi kullandim ve geldiginde olan soğukluğu gitti.yemegini yedirdikten 10 dakika sonra pamuk veya kulak pamugunu biraz yaglayip poposuna sürün hafif masaj yaparak .birde her yemek verdikten sonra sirtini bebek gibi sıvazlayin.annesiz kedileri yasatmak zormus ama umarim sizde bizde başaririz

Benimki umudumuz kırmak istemem ama 1 hafta yaşayabildi umarım sizin daha çok yaşar.Tecrübelerimden biliyorum eğer çok küçükse bağışıklık sistemi anne sütü fazla alamadığından gelişmemiş olabilir.Ama dua edin güzel bir bakımla inşallah iyi olacaktır bebek :)

Kivi
Kivi

232

Inşallah elimden geleni yapıyorum iyi bakmak için peki pire için bir öneriniz varmı

Kivi
Kivi

232

Inşallah evet küçük biz elimizden geleni yapalım güzel bakalım gerisi Allah'a kalmış çok teşekkür ederim bilgiler için:)

Ben teşekkür ederim :) Kolay gelsin Allah yardımcınız olsun

mia1598
mia1598

2974

birde veterinere götürün mutlaka bir muayne edilsin . bizde yarin götüreceğiz umarim yaşar minnoş :(

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1009 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR