Kedilerim Bir Türlü Alışamadı

miyav88
miyav88

2771 Puan

arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce kedi sahiplendim kedileri veteriner gereği görüştürmedim fakat son 2-3 gündür günlük 1 saat olsada görüştürdüğümde kavga ediyorlar sürekli ve havalar soğuduğu için diğer yavru kedi kapalı balkonda orasıda soğuk oluyor nasıl alıştırabilirim...

5 CEVAP

parskedy
parskedy

3280

merhaba, ben de aynen sizin yaptığınız gibi yapmıştım ikinci kedim geldiğinde. ilk 1-2 gün sadece 1 ya da 2 saat aynı odaya koydum, aynen dediğiniz gibi kavga ediyorlardı. sonrasında süreyi yavaş yavaş arttırdım. ve ikinci kedim daha küçük olduğu için o bağırana kadar hiç ses çıkarmıyor, bağırdığında da şşt yapıp dikkatlerini dağıtıyordum. yavaş yavaş süreyi arttırabilirsiniz, yan yana yemek yemelerini sağlayabilirsiniz. ayrıca artık alıştıktan sonra da aynı şekilde davrandıklarını (oynadıklarını) fark ettim; yani bir bağırma, tırmalama yoksa oyun oynuyor da olabilirler.

miyav88
miyav88

2771

@parskedy küçük kedim hem bağırıyor hemde tıslıyor sürekli daha sonra büyük kedime saldırınca büyük kedimde sinirlenip saldırıyor bir türlü bitmiyor kavgaları

parskedy
parskedy

3280

tam olarak aynısı oldu bize de. küçük kedim sürekli tıslıyordu. ama dediğim gibi yavaş yavaş birlikte geçirdikleri süreyi arttırarak aştım bu süreci.

miyav88
miyav88

2771

@parskedy değerli cevapların için çok teşekkür ederim şuanda öncesine göre birbirlerine daha sakin olmaya başladılar yine kavga ediyorlar ama ilk defa birbirlerini yaladılar tıslama yokgibi ama küçük kedi hala bağırıyor zamanla geçicek gibi tekrardan teşekkür ederim.

parskedy
parskedy

3280

ben de ilk defa birbirlerini yaladıklarını gördüğümde inanılmaz sevinmiştim. rica ederim, ne demek. umarım en kısa zamanda tamamen alışırlar birbirlerine.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 260 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.349 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR