Evden Kaçan Köpeğimizi Nasıl Bulabiliriz?

Gimlihanim
Gimlihanim

123305 Puan

Merhaba. Ben bu soruyu arkadaşım için soruyorum. Pitbull cinsi köpeği evden kaçmış. O günde evde değillermiş. Eve döndüklerinde çok endişelenmişler. Acaba kedilerdeki gibi mamayı kapının önüne koyma vs. Gibi geri dönmesi için yapılabilecek bir şey var mıdır?

9 CEVAP

diablerose
diablerose

119757

kazasiz belasiz döner umarım. kimseye zarar vermeden, kimseden zarar gormeden. insanlar cok korkuyor pitbullardan. keske daha dikkatli olsalarmis.

orhdoner
orhdoner

135444

Bence yapsınlar çağırsınlar ismiyle dükkanlara sorup bilgi versinler çocuklara sorsunlar parklara baksınlar hatta ilan asılsa daha iyi olur çok geçmiş olsun umarım sağ salim bulunur Allah kolaylık versin 🙏

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

@orhdoner evet her yere ilan verdiler umarım bulunur. Çok teşekkürler cevabını için 🙏🏻


@diablerose dediğinize katılmıyorum. Neden pitbull diye illa saldırsın ki. Çok uysal bir köpek aksine. Hayvanlar katil değildir. Sorun sahiplerinde. Aksine umarım kimse zarar vermez masuma. Teşekkür ederim cevabınız için.

diablerose
diablerose

119757

pitbul diye illa saldırır demedim. ama saldırması olasılık dahilinde. cinsini vurguladigim kisim insanlarin bu cinsten ekstra korkuyor oldugu gercegi. bu bi gercek. benim yorumum degil bu. buarada gecen sahipli bi kopek kardesime saldirdi mesela. pitbul degildi saldiran. ama saldirdi iste, hatta kanatti. kopekler bisiden urkunce saldirabiliyor, kardesime de kardesim bisikletle giderken saldirdi. gayet olası yani. sorun tabiki sahiplerde. kopegi tasmasiz gezdirmek kopegin suçu mu. sizin olayda da sahipler kopegin kactigini bile gec farketmis.

Efekilic
Efekilic

5194

Bizde kedimizi kaybetmiştik çok aradık bulamadık sonra tam eve dönerken bulduk bu hissi bu acıyı biliyorum çip varsa ancak birinin köpeği bulup vete götürmesi lazım ordan sahiplere ulaşılabilir ama çok arasınlar belki bulunur

Superisi814
Superisi814

125092

Merhaba,
Kacan kopek kapinin onune mama konarak bulunmaz.Ismi ile hitap ederek aranmasi gerekir.Zaten evinde mutluysa geri döner.
Pitbul olmasi isini zorlastirabilir hayvanin.Bir anda insanlar korkar .Ayrica o cins meraklisi olup aa sokaga atilmis diye alan olabilir.Bir taraftan insanlar haberdar edilmeli, iLan verilmeli, sosyal medya alanlari kullanilmali.
Suru haline gelmis sokak kopekleri tehlike yaratabilir, aksine onlara da karisabilir.Ayrica barinaklar kontrol edilmeli.
Evinde mutluysa , geri gelir kisa surede normalde ama ihtimaller fazla oldugu icin dilerim dort bir koldan ararken ,kolaylikla bulunsun ya da kendisi gelsin.

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

@diablerose o halde sanırım ben demek istediğinizi yanlış anladım kusura bakmayın 🙏🏻 İlginiz için teşekkür ederim

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

@Efekilic umarım bulunur. Teşekkür ederiz 🙏🏻

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

@Superisi814 çok teşekkür ederim. Dediklerinizi ileteceğim. Umarım bulunur 🙏🏻

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 514 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80662 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR