Mamalarda Hayvan Deneyi

Efekilic
Efekilic

5194 Puan

Merhaba neredeyse bütün marka mamalar hayvan deneyi yapıyor bu markaları tercih etmek kötü bir şey mi? Hayvan deneyi nasıl yapılıyor?

4 CEVAP

Miscatt
Miscatt

11417

@orhdoner Amin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

orhdoner
orhdoner

135545

Merhaba ben bir kere belgesel izledim ama mamalarla ilgili degil L’Oréal markanın ürünlerini tavşanın üstünde deniyorlardı kör olmuştu zavallının gözü görmüyordu yani düşünmek bile istemiyorum umarım kötü şeyler olmuyordur yapanları da Allah a havale ediyorum Allah vebal alanların cezasını verecektir.

simbakedi
simbakedi

136464

mamalarda deney yapılıyor mu ya da nasıl yapılıyor bilmiyorum da olay şöyle. mesela proplan, nestlenin bir maması. nestle x ürününü yaparken hayvan deneyi yapıyorsa (ki yapıyor) siz proplan aldığınız zaman nestleye katkı sağlamış oluyorsunuz, dolaylı yoldan hayvan deneyi destekleniyor bu şekilde.

Efekilic
Efekilic

5194

Cevap veren herkese teşekkür ederim 🙏

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap