Kedimin Bir Anda Durgunlaşması

bengusarioglu
bengusarioglu

2646 Puan

Geçen hafta kedimde uçuk çıktı. Bunun üzerine veteriner iki doz zylexil yani bağışıklık güçlendirici önerdi. İlk dozu yapıldı. İkinci dozu yarın yapılacak.
Ancak dün akşam kedim bir anda aşırı durgunlaştı. Ne mama yiyor ne su içiyor. Oyun oynatmaya çalışıyorum oynamıyor. Öyle yatıyor. Sanki hali yokmuş gibi, bıraktığım yere yatıveriyor. Çağırınca gelirdi, gelmiyor.
Zylexil’le ilgili olabilir mi? Veya ne olabilir?
Kedim en az 5 yaşında bu arada. Dişleri ben sahiplendiğimde çekilmişti bu nedenle yaşını tam bilemiyoruz.

6 CEVAP

Keyfimbilir
Keyfimbilir

103888

Benim kedime de zylexis tedavisi uygulandı gençlik hastalığı vardı. Hastalık sebebiyle zaten durgun ve halsizdi ama tedavi süresince çok çabuk toparlayıp coşmaya başladı. Yarın ikinci doz için gittiğinizde veteriner yardımcı olur size ekstradan vitamin desteğinde de bulunabilir daha çabuk toparlar.

Benim kedimin 2. Dozunda durgunlaşmış ve saklanmışyı ama sabahına düzelmişti. Veterinere danışın mutlaka. Bu arada zylexis 3 doz öneriliyor. Kendi reçetesinde de o şekilde yazıyor yarım kalmaması için.

bengusarioglu
bengusarioglu

2646

Veteriner maalesef virüsün yayıldığını söyledi ve ilaç tedavisine başladık. Zylexis mi ağır geldi bilemiyorum kedim şu an baya kötü durumda.
Zylexis evet pahalı ama yapmamış olsaydık daha kötü olacağını söyledi veteriner. Bir yerden sonra para önemli olmuyor, iyi olsun yeter.

bengusarioglu
bengusarioglu

2646

Bu arada zylexil’in ilk dozu cuma günü yapıldı. Sonrasında hiç böyle değildi. Cumartesi günü de gayet iyiydi. Ne olduysa dün oldu.

septikbaykus
septikbaykus

17255

zylexis çok pahalı

septikbaykus
septikbaykus

17255

Çok pahalı olduğu gibi 3 doz yapılmadan etki etmiyor gibi bişey.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 285 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR