Yavru Kedim Gece Miyavliyor Uyumuyor Annesini Ariyor

Lunamelis
Lunamelis

168 Puan

Arkadaslar sokakda cocuklar eziyet ederken icim parcalandi Bende aldim kediyi imkanlarimla bakmyaa calisiyorum ama surekli miyavliyor meme ariyor herseyi yaptim ne yapabilirik geceleri uyumuyor uyutmuyor


3 CEVAP

kedi_55
kedi_55

917

Aynısı banada oldu ilk önce vet götürün hastalığı varmı diye sonra aşılarını yaptırın süt tozu alın ve kedi biberonuna sıcak suyla yapın içine birz normel 3 damla filan su ekleyin fazla süt olmasın diye besleyin kulak çubuğuna zeytin yağı döküp poposuna sürün wc yapsın rahatlasın ağlamaması için yanınızda yatırın sıcak su olan pet şişe koyun yanına sabahları da yumuşak yünlü yorganın içinde tutun anne sıcaklığı hissetsin ve hemen süt anne arayışına geçin ben veterinerim fazla uzman değilim alanımda ama böyle küçük sorunlardan anlarım eğer bakamicaksanız sahiplendirmeyi deneye bilirsiniz yada ben veteriner kliğine ala bilirim bizim büyük kediler süt annelik yapa bilirler

mia1598
mia1598

2974

bizde dün bir yavru getirdik 1-2 günlük .sanirim çok küçük doğmuş resimdekinden bile küçük çünkü. önce veterinere götürün bizde bir saat sonra götüreceğiz.daha sonra şiringa ,ameliyat eldiveni veya biberon hangisi daha kolayiniza geliyirsa onunla besleyin. süt tozlari satiliyor yavru kediler icin onlardan alin. 2 -3 saatte bir beslemeniz gerekiyor yani gece sürekli alarm kurup kalkmalisiniz ve her yemek yedikten 10 -15 dakika sonra kulak pamugu ya da normal pamugu zeytinyagina batırıp popsunu yuvarlayarak silin .eğer tuvaletini 3 gün yapmazsa zehirlenip ölebilir yani eger tuvaletini 24 saat civari yapmadiysa veterinere götürmelisiniz.her yemek yedikten sonra sırtını bebek gibi sıvazlayip gazini cıkarmalisiniz.dışarıda ne kadar pis olursa olsun bir sure yikamayiniz.pamugu çok hafif onun tüyünü ıslatmayacak kadar ıslatip yavas yavas vücuduna sürün boylece annesinin onu yaladigini hisseder. annesini ne yaparsaniz yapin arayacaktir ve sürekli miyavlayacaktir bunu biraz azaltmak ve onu rahatlatmak icin su torbasi veya bir şişeye sicak su koyup havluya sarin ve yanina koyun .
Gerçekten 1 günün bile ne kadar zor oldugunu anladim. çok büyük bir sorumluluk. Umarim sizde bizde minikleri yasatabiliriz.

KedimVar
KedimVar

119251

Yanına oyuncak ayı koyun. Biz de annesi tarafından terk edilmiş bir yavru bulmuştuk böyle ve sahiplendirene kadar da o kadar çok miyavlıyorsa ki. Benim de aklıma oyuncak ayı koymak geldi. Annesi sanıyor sokuluyor oyuncak ayıya uyuyor. Bir de sıcak da tutuyor ayı onu. Deneyin bence.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2016 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR