Kedi Koronası

anilzi
anilzi

911 Puan

Bugün 5 aylık kedime lösemi aşısı yapılmadan önce test yapıldı aynı test kitinde korona testide varmış oda yapılmış, o pozitif çıktı ama değeri yüksek değilmiş. veteriner çok korkulacak bir durum olmadığını zaten kedilerin büyük çoğunluğunda bulunduğunu söyledi. strese sokmayın bağışıklığını yüksek tutun dedi.
Rc kitten kullanıyorduk o bitti şimdi ND narlı tavuklu mamayı veriyoruz, birde gimcat multivitamin vardı azar azar ondan vermeyi düşünüyorum. başka neler yapabilirim ?
Aynı durumu yaşayan var mı ? nedir bu kedi koronası ?

1 CEVAP

hannnngggg
hannnngggg

115022

kedilerin %80 inde bu virüs var ne yazık ki corona kediden kediye dışkı ve salya yoluyla bulasabiliyor her corona pozitif olan kedi de fip olacak diye birsey yok veya iki kedi varsa biri fipse diğeri saglıklı olabiliyor strese bağlı bagısıklık düşmesinde corona fip hastalıgına evriliyor suan henüz kanıtlanmış bir tedavisi yok fakat iyileşen kediler var fipin de iki formu var ıslak ve kuru bunun icin gs adında ilac kullanılıyor fakat ülkemizde yok yurtdısından geliyor dolar üzerinden oldukça pahalı 84 gün boyunca bu iğneyi olması gerekiyor daha sonra gözlem sürecine giriliyor diye biliyorum fip illet bi hastalık yiyip bitiriyor gördüğüm kadarıyla allah kimsenin basına vermesin kedilerimizi stressiz bir ortamda bağışıklığını hep yüksek tutmalıyız prebiyotik probiyotik takviyesi bağışıklığını güçlendirir dışardan geldiğimizde ellerimizi dezenfekte edip öyle kedimize dokunmalıyız

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 230 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81603 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR