Sahte Nd Kedi Maması

oamac26
oamac26

2658 Puan

Merhaba. Elimde iki farklı yerden alınan N&D narlı yavru kedi maması mevcut. Biri 2022 tarihli diğeri ise 2023 tarihli. 2022 tarihli olan iri diğeri ise daha küçük taneli. Kedim iri taneli olanı yiyor ama küçük taneli olanı yemiyor. Acaba sahte olma ihtimali var mı? (2023 tarihli ve küçük olan mama diğerine göre yapış yapış.)


24 CEVAP

Renklipati
Renklipati

140143

İçinizin rahat etmesi için lot numarasını mail atarak sorgulatabilirsiniz en azından ikiside orijinal mı yada değilmi belli olur

oamac26
oamac26

2658

Merhaba herkese. Mail geldi. Iki üründe orijinal imiş.
Merhaba,
Öncelikle bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Sistem üzerinden lot numarası ve son kullanma tarihi kontrolü sağlandığında ürünün orijinal olduğu bilgisine ulaşılmıştır.
Ürün ambalaj görselleri belirli aralıklarla Farmina Global tarafından güncellenmektedir. Bu sebeple birebir aynı görselde olmayan ürün ambalajlarıyla karşılaşmanız mümkündür.
N&D ürünleri yapay koruyucu/katkı maddesi içermediğinden hammadde kaynağına bağlı olarak taneciklerin renginde, kokusunda ve yağlı görünümünde farklılıklar oluşabilmektedir. Tane boyutu için ise yurtdışı tarafından belirlenmiş diameter çap aralığı mevcuttur, elinizdeki ürünün verilen ölçüler arasında olması beklenir. Bu sebeple aldığınız tüm ürün taneciklerinin aynı özellikte olmama ihtimali mevcuttur.


Sevgi ve saygılarımızla

Warriorsans
Warriorsans

133985

Hangi sitelerden aldınız acaba? Paketlerinde farklılıklar var mi çok fazla nd nin sahtesi var piyasada malesef

Renklipati
Renklipati

140143

Amo zon sahte ürün vermez güvenilir sitedir,petshop şüpheli

Palyaco
Palyaco

218519

Bu siteden başka almam güvenilir olması en önemlisi paylaşım için tesekkurler

hannnngggg
hannnngggg

115022

bizi de bilgilendirirseniz çok sevinirim merak ettim cunku

oamac26
oamac26

2658

Sorun orada başlıyor zaten. Kedim siteden aldığımı yemiyor ama petshoptan aldığımı iştahla yiyor. Bakalım lot numaralarını gönderdim. Ne çıkacak merak ediyorum.

Poncimin
Poncimin

116364

"kemiksiz tavuk (%30), kurutulmuş tavuk proteini (%28)" içerikleri böyle mi başlıyor ikisinin de yoksa proteini yerine et mi yazıyor. N&D içerik değişikliği yapmıştı eski serisinden olabilir belki biri. Eğer ikisi de içerik olarak birebir aynıysa, @Renklipati'nin dediği gibi işinizi garantiye alıp N&D'ye sorabilirsiniz lot numarasını atarak. Onlar bilgilendirir.

Renklipati
Renklipati

140143

Yazılar resimde biri canlı biri silik gibi öylemi yoksa ışık yansımasımı

Poncimin
Poncimin

116364

İkisi de Sırbistan fabrikasında üretilmiş yani içerik değişikliği sonrası fabrikasında. Eski serisinden değilmiş. Yalnız resimden mi bilmiyorum yazı tipleri farklı tarzda sanki. Ayrıca birinin yukarısında logo var diğerinde yok mu yoksa resimde ters tarafa mı geliyor. İçerik değişikliği sonrası bir kere almıştım N&D sadece şimdi uzun süredir Acana kullanıyoruz ama sanki yukarıda logosu olanın yazım tarzı daha yakın geldi. Ben öyle hatırlıyorum yazı tipini. Ama sonradan değişmiş olabilir de. Bakalım N&D ne diyecek, bir gariplik var gerçekten.

oamac26
oamac26

2658

Ters tarafa gelmiyor ciddi anlamda baskı farklılığı mevcut. Bunu da mail olarak attım. Gelen bilgiye göre sizleri de bilgilendireceğim.

Poncimin
Poncimin

116364

Bakalım sonuç ne olacak, sahteleri dolaşıyor piyasada dikkat etmek lazım.

oamac26
oamac26

2658

Bir tanesini petshoptan aldım. Diğerini ise ******.com'dan aldım. Satıcı bizzat ****** olduğu için güvendim ama kedim oradan aldığımı yemiyor maalesef.

oamac26
oamac26

2658

A.m.a.z.o.n. Satıcı bizzat a.ma.zon.

Renklipati
Renklipati

140143

Burdan yazarsanız iyi olur en azından sahtemi değilmi siteler hakkında bilgi almış oluruz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1481 Görüntüleme
  • 24 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81661 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR