Sizin Oradaki Petshoplar Da Böyle Mi?

dilanbulent
dilanbulent

17253 Puan

Karabük'te yaşıyorum ve bu durumdan o kadar çok yakınıyorum ki. İnternetten 20-25 liraya satılan Lindocat kumunu 45 liraya satan mı dersin, internette 25-30 lira olan elekli kedi kumu paspasının aynısını 60 liraya satan mı dersin..... Mamalara hiç değinmek dahi istemiyorum. Proplan'ın 3 kilosu genel olarak 200-220 lira arası değişiyor internette. Yavru, yetişkin veya kısır mama arasında 3-5 lira fark oynuyor o kadar. Geçen bir petshopa girdim 3 kilo Proplan'a 290 lira fiyat etiketi basmış.


Bir de utanmadan üste çıkmaya çalışıyor. Abi diyorum, bu mama internette taş çatlasın 220 lira diyorum, bana diyor ki ''kargo fiyatını ekleyince o fiyata geliyor zaten'' ya abi sen kimi keklemeye çalışıyorsun 50-60 lira kargo parası mı var? Ayrıca zaten kargo parası bile alınmıyor belirli bir miktarın üstünde parayı geçersen. Ya adam yemin ederim internette 15 lira olan plastik dandirik tırnak makasına 40 lira etiket basmış.


Allah aşkına yok mu bunları denetleyen kimse anlamıyorum. Batıyoruz diyor, ya sen 200-220 liralık ürüne 300'e yakın para etiketi basarsan elbette basarsın abi. Kimse mi kontrol etmiyor bu fiyatları? Yaşadığım şehirdeki tüm petshoplarda durum böyle ne yazık ki.


Sizin oralardaki fiyatlar nasıl yani gidip petshoptan alışveriş yapabiliyor musunuz yoksa siz de benim gibi internetteki kampanyaları mı gözetliyorsunuz?

25 CEVAP

septikbaykus
septikbaykus

17255

Dilan petshot demek internetten pahalı demek zaten abi. Adam da kar koyacak. Kirası var maliyeti var vs.


Ben normal karşılıyorum ya

Palyaco
Palyaco

218519

Petshoplar hep aynı yüksek fiyatlara satıyorlar sonrada iş yok diyorlar

orhdoner
orhdoner

135444

Haklısınız çok pahalı veriyorlar diye ben hep internetten alıyorum kampanya olduğu zaman sizin dediğiniz çoklu alıyorum bazı şeyleri de Allah her insanın içine vicdan merhamet versin esnaf da olsa komşu da olsa kim olursa olsun bu çok önemli 🙏🥰

Renklipati
Renklipati

140143

İnternet ten alışverişe devam edenlerdenim,İst da sizden farksız değil en azından yakınımda 2 tane var al birini vur ötekine öyle.. bazan sokak canları için acil mama lazım olunca elimdeki bitince gidiyorum iki katı fiyat çıkıyor

Warriorsans
Warriorsans

133985

Evet malesef petshoplarda hep fiyat yüksek oluyor zaten pet shoptan bişey almam gitmem de elimden geldiğince. Kafesin içindeki tavşanları kuşları görmek içimi acıtıyor

AslanPati
AslanPati

2205

İnternette 15-20 Tl'ye satılan tasmalar bizim buradaki pet shop ta 40 liraydı. Bazı ürünlerde gerçekten epey fark var.

dilanbulent
dilanbulent

17253

@Palyaco gerçekten tam olarak özetlemişsiniz durumu. Kimse kusura bakmasın ülkenin durumu belli herkes her şeyden 3-5 tasarruf yapmaya çalışırken şaka gibi 2 katına satıyorlar her şeyi. Anlam veremiyorum.


Sen her şeyi en az 2 misline sat, sonra iş yok diye ağla. Böyle şey görmedim hayatımda

hannnngggg
hannnngggg

115022

bursa da bir tane petsopa gittim oda zoogross diye öyle lüks bir yer ki djdjdk orayı gezmeyi seviyorum fiyatlar hemen hemen aynı en fazla 10 tl oynuyordur oda kuru mamalarda, petsop değilde kuşçular oluyor mahalle aralarında internette 10 kg proplanı aylar öncesi 450 tlye almıştım kuşçuya sorduğumda 650 tl demisti kuşçular bilmiyorum biliyor musunuz güvercin malzemeleri satılıyor az çok kedi maması olta falan satıyorlar

AhsenAise
AhsenAise

114820

Balık ,kuş , akvaryum, akvaryum ısıtıcısı,hava filtresi vs için gideriz petshop a ,bazen de sokaktaki kedilerim e açık mama almak için,fiyatlar korkunç farklı oluyor internet mağazaları ile ,o nedenle tercih etmiyorum

Rgms
Rgms

10809

@dilanbulent Ankara’da yaşıyorum. Evin bulunduğu alanda iki farklı ******** var. Birisinde pahallı, diğerinde inanılmaz uygun. Örn: Gimcat malt macun 75 TL (orjinal) proplan somonlu kısır mama 1,5 kgsunu 98 TL’ye aldım. Diğer ********ya her şey pahallı. Örneğin tarama eldiveni internette 15 -18 TL. Mağazada 40 TL.

dilanbulent
dilanbulent

17253

@nocvas Benim en azından özgüvenim var tipimi koymuşum fotoğrafa. Senin daha kim olduğun bile belli değil. Şu ettiğin laflara bak s.g. falan. Sen s*ktir git petshoptan al kazıklan o zaman kardeşim paran bol herhalde.

diablerose
diablerose

119757

ankaradayim. bi petshopta denk geldim. suya damlatilan agiz bakim urunu internette 20yken orda 12 liraydi. ayni petshopta tirmalama tahtasi kedi tuvaleti fln da diger yerlerden daha uygun. bu saydiklarimi hep ordan aldim. kum en ucuz internette satilio. mama da. ama kendi halinde minnacık bi petshop burasi. luks petshoplarin geneli internetten daha pahaliya satio

Ya fiyatı geçtim. Piyasa bu haldeyken kerkes istediği fiyatı yapıştırıyor zaten. 700TLye acana pasifica gördüm ya. 700!!! Siz ciddi misiniz??? 3/4 ay önce 360TLye aldığım mama, taş çatlasın 450'ye buluyorum şimdi. Tamam fiyatlar arttı tamam ama her yerde max 450 TLye satılan mamayı 700 e kakalamak ne ya? O kadar dönek bir piyasa ki.
Geçenlerde bir petshopa girdim. Mama siparişim bayağı gecikmişti. Bari proplan falan alayım dedim, adam kovalara doldurmuş mamaları, üzerine de rastgele marka isimleri yapıştırmış. Proplan somonlu ne ara yuvarlak taneli oldu diye bir 10 dakika sorguladım kendimi. Ne idüğü belirsiz bir markayı proplan diye kilosu 50 TL den satıyor adam. Paket içerisinde mystic alıp çıktım. Siz siz olun asla güvenmeyin bu tür işletmelere. Marka mamadan, hepsiburadadan güvenilir bir satıcıdan alın. Gerekirse iki kuruş fazla verin.

Lils
Lils

125528

Ben İzmir'de küçük bir ilçedeyim ama burada pek güzel ürünler yok. En kaliteli yaş mama royal canin ve 10tl. Buradaki pet shoplardan kedimin göğüs tasmasını 35tl ye aldım uygun fiyatlıydı bence. Reflex ödül çubuklarını 10tl ye alıyorum. Bunun dışında kumlar vs. sizin bahsettiğiniz gibi daha pahalı.

Oqrenerde06
Oqrenerde06

120559

Bizim petshopcu Uygun ve indirim yapıyor genel de ama çoğunlukla çoğunun fiyatları pahalıdır dediğinize katılıyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1239 Görüntüleme
  • 25 Cevap
  • 11 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81638 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR