Royal Canin Regular Fit 32

diablerose
diablerose

119757 Puan

dişi kısır kedime bu mamadan almayi dusunuyorum. bu mamayi versem sıkıntı olur mu. kısır mama dgl ama fit mama diye kilo aldirmaz diye dusundum. ama kararsiz da kaldim

7 CEVAP

Poncimin
Poncimin

116364

Kısır kedi maması değil ama en azından değerleri yazabilirlerdi. Magnezyum, fosfor, kalsiyum gibi değerlerini göremedim, yazmamışlar sanırım. Kısır kediler için bu değerler önemli, ona göre alınabilirdi bir ihtimal. Kısır kedilere kullanılabilir mi bilemiyorum o yüzden.


Ben light tahılsız mama olarak Bozita Diet and Stomach öneririm. Kısır kedi maması değil ama değerleri yazılmış, fena değil kullanılabilir kısır kedilere de ölçüsünde vererek. Sitesinde ideal magnezyum, fosfor, kalsiyum dengesi sağlanmıştır yazmışlar.


https://bozita.com/cat-food/bozita-diet-stomach-grain-free-elk/


Eğer tahılsız ve et içeriği yüksek mama kedinize yaramıyorsa, Happy Cat Sensitive Light mamasına da bakabilirsiniz. Hills ve Royal Canin gibi et yerine protein var ama genel içeriğinde all in one adını verdikleri bitkisel kompleks var, gerçekten faydalı bitkisel destekler var denenebilir bence bu mama. Analiz değerleri fena değil, kısır kedilere kullanılabilir gibi. Petlebi'de de satılıyor.


https://happycat-petfood.com/katzenfutter/sensitive-adult-light/


Tabi kısır light kedi maması varsa direkt onu da tercih edebilirsiniz, benim aklıma bunlar geldi mama olarak.

Palyaco
Palyaco

218519

Kisir kediye olmaz birde royalin en kötü mamasi

Palyaco
Palyaco

218519

Royal ligh daha iyi bu mamadan yag orani 10 hal.life 10.1

Benim kedinin de kilo problemi var bunu almıştım sizin gibi düşünüp. veterinerimiz en kalorili mamalardan biri demişti bunun için.

septikbaykus
septikbaykus

17255

Tavuk alerjisi yok ise hills light mama da alabilirsin. Bu mama direk kısır olarak değil de formunu korumak isteyen yetişkin kedi maması :)

tugbaakalem
tugbaakalem

4961

hillsin kısır kedi mamasını da öneririm, iki kedime de veriyorum kiloları ne azaldı ne de artti

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

kısır kedi mamalarının esas amacı kilo artışını önlemek değil, üriner sistem sağlığını korumak. fit 32 maması kısır kediler için kullanılabiliyor mu herhangi bir bilgiye sahip değilim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 349 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR