Tester Mamalarda Sınırlama Gelmiş 30 Tl Altı Sipariş Verilemiyor

Palyaco
Palyaco

218519 Puan

Tester mamalarda kısıtlama gelmiş 30 tl altı alışveriş yapılamıyor uyarı veriyor

7 CEVAP

missAybuke
missAybuke

103788

Yani tamam zaten 3 yaşmama ekleyip 2 tester eklesem 30 tl tutuyor da kargo ücretini ben ödedikten sonra sınır konmasını saçma buldum. 30 tl.de alsam 10 tl.de alsam kargo ücretini ödetiyorlar sonuçta.

teddybal
teddybal

123878

50gr'lık tek çeşitten bir tane alabilme olayı pek de amacına ulaşmıyor ztn, keşke iki tester hakkı ile aynı marka mamadan 2 tane ekleyebilsek.

Unabomberr
Unabomberr

103006

@teddybal çok haklısınız. Farklı 2 tester seçeneği yerine aynı mamadan 2 tane alabilmemiz lazım. Benim kedim 50 gramı ödül maması niyetine farklı buluyor herhalde önce yiyor sonra büyük paket alıyorsun yemiyor. En az 100 gram gerekiyor anlaşılması için.

teddybal
teddybal

123878

Amaç derken kediye yarıyor mu ondan bahsediyorum, ama en azından tadını beğeniyor mu yiyor mu bunu anlayabiliyoruz bu da iyi bı şey.

teddybal
teddybal

123878

@Unabomberr aa evet dediğiniz durum da var tester mama paketini görünce koşup ödül gibi yiyorlar ama büyük paket sıradan geliyordur, bu da tadını beğenme/beğenmeme anlama artısı kalmıyor demek oluyor.


Belki yetkili arkadaşlar görürler bu postu :)

Palyaco
Palyaco

218519

Aynen saten kargosunu ödüyoruz niye 30 tl sınırı var birde 200 gr anlaşılıyor kedinin sevdiği bence 4 adet alınmalı

AhsenAise
AhsenAise

114820

Tester mamaların kediler üzerinde bir etki bırakacak gramaj da olmamasından dolayı ,almayı düşündüğüm mamadan petshop tan yarım kg ,yahut kullanan arkadaşlarımdan ücreti mukabilinde bir miktar alıp deniyorum , kargo ücreti üzerine bir miktar daha ilave edince petshoplardan yarım kg alıp mamanın kedi üzerindeki etkisini ,kedinin sevip sevmeyeceğini daha iyi anlayacak gramaj a sahip olunuyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 404 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81638 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR