Arkadaşlar Köpeğime Gainer İçirsem Sorun Olur Mu?

Boyka
Boyka

1662 Puan

Mamasını toz haline getirip ilik suyuna gainer karıştırıp içirsem sizce problem olur mu?
2.5 aylık yavrum bu arada.

4 CEVAP

CanerOduncu
CanerOduncu

4284

Asla ama asla öyle bişey yapmayın. 2.5 aylık ise ona verebileceginiz en saglikli şey profesyonel bir kopek maması. Proplan orijen veya n&d gibi. Bu markaların yavru kopek mamalarindan alirsaniz zaten içlerinde yeterince enerji vardir. Ve kopeginizin maksimum buyumeye sahip olmasını istiyorsaniz kilosuna gore olculu sekilde mamasini verirsiniz ve bir kopegin yaomasi gereken egzersizleri yaptirirsunız bunlar yuruyus kosu ve cok sert olmayan oyunlardir. Sonuc olarak gainerin kopeginize zararı olur vermemelisiniz. Peki siz neden boyle bir sey dusundunuz merak ediyorum yani kopeginiz sizce cokmu zayıf. Yoksa canavar gibi kocaman olsunmu istiyorsunuz

Boyka
Boyka

1662

Bully max adlı bi ürün var yurt dışında bu tarz mamalar yapılıyor ve bizimde aldığımız ürünler hayvanlar üzerinde denenip satışa sunuluyor. Zayıf yada güçsüz bi köpek değil sadece bu dönemleri önemli koşu bandı var dvit3 balık yağı vitaminleri herşeyini alıyoruz premium mamasıda var piyasanın en iyi besindeğerlerine sahip olanından. Sadece onun kutle hacmine göre gainer takviyesi yapsam ne gibi sonuç elde ederim merak edip burdan fikir almak istetim.

suzanisil
suzanisil

139

köpeğiniz çok küçük. 2,5 aylık bir köpeğe yapacağınız extra takviyeler gelişimini bozabilir. bence 18 ayına gelene ve kendi normal gelişimini tamamlayana kadar ne fazla koşu bantında koşturun ne de fazla takviye yapın. alacağınız süperpremium mamaları günlük ihtiyaçlarına uygun miktarlarda vermeniz yeterlidir. çok aktiv bir köpeğe günlük mamasının %25 i oranında fazla verebiliyorsunuz. daha da falasını sindiremediği için dışkı olarak çıkaracaktır.

WOW SİTENİN İLK SORUSU 2014 TE OMG

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2709 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR