Kedı Evı

Benim1kedimvar
Benim1kedimvar

16581 Puan

Merhaba kedime kedi evi almak istiyorum kartondan yapamam çünkü dişiyle parçalıyor ve ben kartonu yutmasindan korkuyorum çok pahalı da bir şey olsun istemiyorum Çünkü beğenmeyedebilir hiç içine girmeyedebilir Onu tekrardan verebileceğim herhangi bir yer yok zaten kimse kullanılmis almıyor kimse ikinci el kedi malzemesi almıyor internette bir kaç yatak ve ev benzeri bir şeyler gördüm aşağı fotoğraflarını koyacağım Siz kendinize daha önce ev Ya da yatak aldınız mı kendiniz yaptınız mı özellikle şu pencereyi Asilandan almak istiyorum Acaba kendim yapabilirmiyim kendim yapabilirsem almayı düşünmüyorum Pencereye takılan o yataği özellikle kış aylarında kedim için kullanmak istiyorum çünkü pencerenin önü soğuk oluyor ama kalorifer aynı zamanda pencere ile bitişik önünde ve yatağımda pencerenin yanında kedimde genelde kış aylarında yanımda yatıyor


6 CEVAP

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Bence 2. fotoğraftaki ideal

sezind
sezind

14105

O pencereye yapışkanlı olanı ben almıştım fakat çok çabuk çıkıyor hele kedi üstüne çıkıp ağırlığını verince anında yapışkanı çıkıyor. Bütçeniz nedir kedi evi alma konusunda? 2.fotoğraftaki güzel fakat onu koyabileceğiniz yüksek bir yer var mı? Çünkü kediler kendilerini yüksek yerlerde daha güvenilir hissediyorlar. KEDİ EVİ böyle bir ürün var 140 TL mesela.

KedimVar
KedimVar

119251


  1. fotoğraftaki güzel. İsterseniz kaloriferlere asılanlardan da alabilirsiniz,

KedimVar
KedimVar

119251


  1. fotoğraftaki değil 2. fotoğraftaki demek istemiştim

Benim1kedimvar
Benim1kedimvar

16581

Sezind maalesef onu koyabileceğim bir yerim yok ve bütçemde yok . o zaman kalorifere aslanı almayayim

sezind
sezind

14105

Kalorifere asılanlardan alabilirsiniz onlar dayanıklı oluyor. Ben, pencereye yapıştırılanlardan almayın demek istedim. KEDİ KALORİFER YATAĞI bunların fiyatları da uygun ve sağlam oluyorlar ben kullanıyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 874 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR