Kedim Öğürüyor Ama Kusmuyor

Bugün gayet normaldi ama akşam doğru uyandıktan sonra bir anda kusucak gibi öğürdü ama kusmadı biraz halsiz gibi yürüyüp yatağına yattı 3 kere daha öğürdü. Uyandıktan sonra diğer kediyle baya oyunlar oynadı mamasını yedi ama baya sakin duruyor. Acaba yabancı bi cisim mi yuttu yoksa tüy yumağı mı?

6 CEVAP

Dobbyko
Dobbyko

13175

Dışkısını yaptı mı? Birde mamasını hızlı yemiş olabilir mi?

bana bir şey yutmuş yemiş olabilir gibi geldi umarım yapmamıştır. Zeytinyağı malt vs verin gözlemleyin

Tuvaletini yaptı. Malt verdim şimdilik bir şey yok umarım olmazda

gizemdr
gizemdr

2303

benimki de bir ara yapıyordu. veterinerimize videosunu attım gözlemlememi istedi. belki boğazına bir şey takılmıştır diye düşünüp yaş mama, malt vs verdim kusmadı ama öğürmesi geçmişti.

Gimlihanim
Gimlihanim

123314

Boğazına birşey takılmış olabilir mi? Bizimki de bazen hızlı yendiğinde boğazında takılıyor. O da öğürme hareketleri yapıyor. Bir şey de yutmuş olabilir. Malt miktarını arttırabilirsiniz her ihtimale karşı. Takip etmeniz önemli. Umarım ciddi birşey değildir. Geçmiş olsunn

Dobbyko
Dobbyko

13175

Tuvaletini yaptıysa yabancı cisim olma olasılığı çok yüksek değil. Yabancı cisim olsa arka arkaya defalarca kusar. Yemek yemez su icmez. Siz maltini arttırın gözlemleyin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap