Merhabalar Kedilerimde Pire 1 Yıldır Geçmiyor

Nesrin_umul
Nesrin_umul

354 Puan

Merhabalar benim kedilerimde yaklaşık 1 yıldır pire sorunu var hiç geçmiyor veterinerlere götürdüm ama işe yaramadı sirkeler varsa gitsin diye evi 3 günde 1 temizliyorum özellikle onların odasını bana yardımcı olurmusunuz hangi ilacı kullanmam lazım nasıl birşey önerirsiniz yeni bebek kediler oldu onlarda da pire var içim acıyor.

4 CEVAP

Palyaco
Palyaco

218519

Bizdede pire vardı iç parazit iğnesi ve enseye damla yaptırdım hepsi öldü ev için sinek ilacı 2 tüp sıktım kedimi sabahtan akşama denk gezdirdim sonra camları açıp havalandırdı 2 saat sonra kedim eve geldi

Biz de de pire sorunu oldu hatta ben getirdim. Kedim dışarıya adımını atmayan bir kedi. İlk önce gidip dış parazir iğnesi vurdurduk. Bende seyreltimiş sirkeyle tüylerinin arasını taradım. Öyle çok yoktu fakat 7/8 tane büyük görmüşümdür. 1 hafta sonra hiçbir şey kalmadı. Sirkeli suyu da 1/2 defa gün aşırı yaptım. Ayriyetten viledaya sirke ve yüzey temizleyici katıp evin köşelerini vs. sildik. Bizimkisi bu şekilde geçti. Umarım bir an önce sizinki de geçer :)

missAybuke
missAybuke

103788

1 yıl baya uzun bir süreymiş. Veteriner ne yaptı dış parazit ilacı? Stronghold yaptırın en etkilisi o. Evi de ilaçlatmak lazım gibi 1 yıldır devam etmesi hem kedilerinizi hem sizi yıpratır.

Warriorsans
Warriorsans

133985

Stronghold damla yaptırın ve kesinlikle bir pire tarağı edinin. Sık sık tarayın çok işe yarıyor. Tabi eve kaçmamaları için tararken yanınızda su bulundurmanız en iyisi olacaktır.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 300 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.995 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR