Evde Son Anlarında Rahat Ettirmek Mi, Veterinerde Korkmuş, Üzgün Haliyle Uğraşmaya Devam Etmek Mi?

1Elif
1Elif

792 Puan

Çok iyi gidiyorduk aslında 1 aydır, 3 günde çöktük yine.


Karaciğer,tiroid, böbrek ile uğraşıyoruz. Şu anda da ishal ve kusma vurdu. Bir veterinerimiz başından beri fip olduğunu düşünüyor. Diğeri de karaciğeri iflas etmiş halde yaşadığını. Uzun lafın kısası herkes kabul etmem ve dışarı çıkmaktan çok korkan ihtiyarımın vedasını kabullenmemi söylüyor. Ben son bir serum daha mı yaptırsam diyorum. Bir yandan da onu daha da yormak, yıpratmaktan korkuyorum. Sabah 10’dan sonra benden saklanıyor artık bir yere götürmeyeyim diye, hava kararınca çıkıyor.


Sizce ne yapmalıyım?

18 CEVAP

Palyaco
Palyaco

218519

Bırakın evinde rahat etsin kurtulma şansı yoksa

kedigolge
kedigolge

630

Kendi derdimmiş gibi dert edindim ve gerçekten çok üzgünüm. Detaylardan haberdar edin lütfen
Bütün iyi dileklerim sizlerle

1Elif
1Elif

792

Yarın yine serumla canını acıtmak, onu üzmek istemiyorum. Bu gece sabahlayacağım yanında, inşallah en rahat, huzurlu bir şekilde şifasını bulur.


Peçete almak için kalkacaktım, patisini uzattı. Ben şimdi nasıl bırakayım. 8 aydır benimle, evlat gibi oluyor dedikleri böyle bir şeymiş demek.


Yorum yazan, güzel temennilerini ileten herkese teşekkür ederim. İnanın 1 ay neşeli, sağlıklı olduysa bu forumda öğrendiklerim sayesinde oldu. Birbirinizle tecrübelerinizi, endişelerinizi, sevinçlerinizi paylaşın. İnanın okuyan birilerinin işine yarıyor.

Aminto
Aminto

4519

Bir şey demek çok. Evde rahat etmesi de önemli ama sonradan pişman olabilirsiniz başka bir vetetinere daha mı götürseniz off çok zor sabırlar diliyorum size.

1Elif
1Elif

792

Mayıs ayında da benzer başlık açmıştım. Çıkmadık candan ümidi kesemiyorum. 5 ay geçmiş, tutunmuş bir şekilde. Cüzdanın son damlasına kadar devam edeceğiz gibi duruyor.

orhdoner
orhdoner

135444

Ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten çok zor bir durum çok üzüldüm umarım iyi haberler alırız hep beraber 🙏

AdaCoco
AdaCoco

14912

Çok geçmiş olsun umarım sağlığına kavuşur ve yaşamına sağlıklı bir şekilde devam edebilir🙏 Öncelikle kurtulma şansı olup olmadığına bakmak gerekiyor. Kurtulma şansı yüksekse tabii ki de tedavilerini sonlandırmak mantıklı değil. Farklı veterinerlerin görüşlerini alın ve ona göre karar verin. Kurtulma şanaı yoksa huzur içinde ölmesi daha iyi olacaktır onun için. Allah sabır versin size de😔

Ozge00
Ozge00

131723

Evde dursun bence. Bende benzer bir durum yaşadım ama çok acı çekiyordu. O şekilde ölmesine göz yumamadım. Vet uyutalım dedi. kurtulma şansı nerdeyse yoktu. Uyutuldu. Son anlarında sürekli sevdim başında dua ettim acı çekmesin diye. Allah sabır versin

hannnngggg
hannnngggg

115022

çok zor bir durum acısı tarif edilemez allah yardımcınız olsun demekten başka birsey gelmiyor elimizden en iyi kararı siz verirsiniz diye düşünüyorum 🙏🏻

1Elif
1Elif

792

Şu an geldik yine dayanamadım tabi. Serum alıyor, 3-5 gün alsın kuru fip muhtemelen diyorlar. Tabi bunun sadece uzatma olduğunu da ekliyorlar. Maddi manevi bittik. Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi.

Miscatt
Miscatt

11393

Gerçekten iki seçenekte zor bir karar eşiği.Eğer ki daha sonra keşke dememek için en ufak bi ihtimal dahi olsa ben o ışığı kaybetmeyin derim.Gün doğmadan neler doğar.Eğer ki hiç bir iyi ihtimal yoksa huzurlu bi şekilde yanınızda kendi evinde kalması en doğrusu. Yinede kalbinizden geçenleri en iyi siz bilirsiniz gerçekten çok ama çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle 🤲🏻

1Elif
1Elif

792

Şubattan beri ayda bir veterinerdeyiz. İte kaka buraya kadar gelebildik, veterinerlerimiz de dahil benim çok uğraştığımı bu sayede tutunduğunu ama sadece zaman kazandığımızı söylüyor başından beri. Artık ilaçları da kusuyor. 10+ yaşlarında sokaktan almıştım şubatta hasta diye :(

teddybal
teddybal

123878

Allah yardımcınız olsun, umarım kendini daha iyi hisseder, geçmiş olsun😔

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Eğer yaşama ihtimali çok çok düşükse huzur içinde tamamlasın ömrünü. Bu yazıyı yazarken bile kalbim sıkışıyor. Allah sabır versin size🙏🙏 Siz elinizden geleni yaptınız, buna biz de şahit olduk. Kendinizi sorumlu tutmayın lütfen.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Zaten yaşlı bir kediymiş, vücudunu daha çok yormayın bence.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 709 Görüntüleme
  • 18 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80687 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR