Mısır Koçanı Kedi Kumu

Jean
Jean

4677 Puan

Arkadaslar mısır kocani kedi kumu kullanan var mi aranizda? Gecenlerde bir petlebi kullanicisi sag olsun tavsiye etti ben de arastirdim, tanelerinin kucuk olmasi buyuk avantaj tam aklima yatti derken cok kòtü yorumlara denk geldim. Misir kocanlari islandigi andan itibaren zehir saciyormus,cok zararliymis falan filan. Kullanan varsa, onerir mi? Ne kadar süredir kullaniyor ve guvenirliligini nasil teyit edebilirim yardimci olursaniz sevinirim

5 CEVAP

teddybal
teddybal

123878

İlk kez duydum, belki görülmemiştir üste çıksın diye yazıyorum.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

mısır kocani zehir mi saciyor hic sanmiyorum tamamen dogal kum. inanmayin bu tarz yorumlara. ben acana icin cok tuz iceriyor cok zararli dedigi duymustum arkadaslar sag olsunlar acanaya mail attilar tuz orani cok dusuk cikti, demek istedigim inanmayin.


yalniz misir kocani kumlarin koku tutma ozelligi biraz zayif kaliyor, sonucta dogal kumlar. bunu da goz onunde bulundurun derim.

Jean
Jean

4677

Guncel

BusraLuti
BusraLuti

3386

Ben kullandım hiç memnun kalmadım. Topaklanması orta seviye, tozutma hiç yok, tuvalete atılması falan büyük avantaj ama bu kadar dağılan bir kum kullanmadım. Kum evin her yerindeydi baş edemedim. Birde koku tutması ilk hafta iyiydi sonra baya baya kokmaya başladı, kokuyu kapatmak için yarım saat falan kabın içinde debeleniyorlardı. Onun dışında zehir saçma özelliğini hiç duymadım.

Rgms
Rgms

10809

@Jean Ben de kullandım. Orgakitty ve @BusraLuti katılıyorum. Evin her yerinde kum oluyordu. İlk hafta topaklanıyor sonraki günler dağılıyordu. Pelete geçtim. Rahat ettim. Boşuna eziyet etmişim kendime. Her gün ev mi süpürülür (robot süpürgem yok)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 296 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79932 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR