Yavru Kedi Mama Önerisi

Elaaaa345
Elaaaa345

730 Puan

Şu an proplan junior kullanıyorum fakat pek memnun değilim. Acana ve N&D arasında kaldım. Sizce hangisinin alayım ya da kullandığınız ve önerebileciğiniz mama var mı?

6 CEVAP

citirbebegim
citirbebegim

13135

Aslında hangi mamayı önersek belki size iyi gelmeyecek. Mesela ben acana first feast öneriyordum herkese. Şimdi 2 haftadır süren ishal sorunumuz var. Evet tüylerini inanılmaz güzel parlattı ama iyi gelmedi. Bize iyi gelen size gelmeyebilir.

simbakedi
simbakedi

136159

ben nd de kullandim acana da, ikisinden de cok memnun kaldim. ama @citirbebegim’in dedigi gibi iyi gelip gelmeyecegi size kalmis. ikisi arasindan acana oneririm ama benim daha cok guvendigim bir marka. gecisi uzun tutmanizi oneririm cunku proplan tahilli acana tahilsiz bir mama

teddybal
teddybal

123878

Acana First Feast(bununla geçiş yapıp sonra All Life Stages ibareli mamalarla devam edebilirsiniz), Nd Ocean, Fitmin, Bozita, Sanabelle.
Kendi fikrimce en iyi olandan başlayarak tercih sırama göre en güvenilir bulduğum kitten mamaları yazdım, hepsini kendi kedilerime de kullanırım. Acana ve Nd fiyatları pahalı, Fitmin 10kg 500 civarı, Bozita ve Sanabelle 10kg 400 civarı bulunabiliyor. Zamlarla ne olur bilemiyorum ama.

Loku_bey
Loku_bey

2012

Bence royal canın yavru kediler için olanı önerliyor.Ama acana da iyi marka karar sana kalmış.

Lils
Lils

125527

Acana

orhdoner
orhdoner

135344

Acana çok iyi bir mama normal de ama belki sizin kedinize iyi gelmeyebilir deneyip görmeniz lazım kedinize iyi gelip gelmediğine bakıp karar verebilirsiniz ben hem Nd hem acana kullandım ikisi de iyi içeriği güzel mamalar ama bünyesine bağlı kedinizin iyi gelip gelmeyeceği vücut tepkilerinden anlaşılacaktır umarım güzel bir mama bulursunuz 🙏☺️

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 267 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR