Ani Saldırganlaşma

Mello
Mello

48 Puan

Haftaya 2 aylık olacak köpeğimin bugün fazlaca saldırganlaştığını gördüm. Normalde dişleri kaşındığı için parmaklarımı ısırır ama şimdi bana çok hırlıyor ve parmaklarıma resmen saldırıyor! Ayrıca oyuncak köpeğimin boynundan yakalayıp her yere savuruyor ve normalde günde 2 kere havlarken sürekli havlıyor ve hırlıyor, tuhaf tuhaf koşuyor. Kuduz olabilir mi? Bu benim beslediğim ilk köpeğim, ona bir şey olmasından çok korkuyorum acil yardım edin. eğer yardımcı olamıyorsanız Bursa'da bulabileceğim iyi bir veteriner söylermisiniz, daha önce gittiğimiz veteriner muayene etmeden para aldı yardım lütfen :(
(kuduzdan pek şüphelenmiyorum küçük olduğu için sadece veterinere gitmek için kucağımda dışarı çıktı ve pireleri var)


8 CEVAP

CanerOduncu
CanerOduncu

4284

Muhtemelen liderlik probleminiz var dominantlıkla ilgili makaleler okuyun. Bu sekilde kopeginizde nasıl liderlik yapacaginizi bu sekilde ogrenebilirsiniz bu biraz karmasik bir olaydir sizin bol bol okuyupp bilgi edinmeniz gerekiyor. Kuduz oldugunu sanmiyorum. Ama sagligiyla ilgili herhangi bir supheniz varsa muhakkak veterinere goturun. Daha oncr veterinere goturmediyseniz bugun hemen veterinere goturun. Henuz aşılara baslamak icin erken olabilir. Ama en azından vetetineriniz size aşı icin gün verir ve genel muaynesini yapar. Evinizr yakın bir kliniği tercih etmeniz sizin icin daha iyi olur gidip gelirken üşenmezsiniz.

CanerOduncu
CanerOduncu

4284

Bunu okuyarak başlayin ve arastirmalara devam edin bol bol okuyun öğrenin makale

deleted_12985
deleted_12985

1809

Hiç bu kadar küçük yavru köpek beslemediğim için pek bilgim yok ama pireleri rahatsız ediyor olabilir, ilk olarak pire damlası ile pirelerden kurtulmanızı tavsiye ederim.

asli
asli

1848

Merhaba buradan Bursadaki veterinerleri bulabilirsiniz

İki aylık köpeği başka bir köpekle yakınlaştırmamışsımızdır aşıları tamamlanmadığı için diye düşündüğümden kuduz ihtimali yok. Bu kadar yavruyken liderlik problemi biraz erken gibi geldi bana. Hırçın bi şekilde oyuncaklarını sağa sola sallarlar, korkmayın, benimki de o yaşlarda yaptı, hala da pek sever. Yavru köpekler ısırmaya eğilimli oluyo diş mevzuundan dolayı, ısırdıkça hayır deyin, ilgi göstermeyin. Ben öyle yapmıştım. Tabi bi veterinere danışmanızda fayda var yine de.

yigit25
yigit25

635

Veterinere götür

biz de bu sorunu yasadık halada yasıyoruz ona sızın lider oldugunuzu gostermeniz gerekiyor kuduz oldugunu dusunmuyorum kopekler oyuncaklarını avı olarak gorur bu normal bence meraklanmanıza gerek yok.

izzy
izzy

11296

Aşılarını yaptirmiyormusunuz?
Kuduz aşısını muhtemelen yapmamislardir gerci o daha minicik benim oglumda aldığımda 2.ay 2 haftalikti ve elimi ayağımı ısırıyordu hemde canımı baya acıtıyordu 5 aydan sonra bıraktı pireler bu ara cok fazla bizde de o sorun vardı 1 hafta önce dış parazit yaptırdım o sorun kalktı sende dis parazit yaptır o siniri pirelerden de olabilir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1405 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR