Tüy Kusma Mı Acaba

LindaKibrit
LindaKibrit

965 Puan

Merhaba arkadaşlar benim 5-6 aylık bir kedim var. Dün 40 saniye boyunca kuscak gibi oldu. Ağzına geldi hatta yutkundu ağzını yaladı fakat kusamıyor. Ondan sonra zaten halsiz falan olmuyor. Hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor. Sizce neden böyle yapıyor. Daha önce 1 kere daha yaptı. Kediler kendileri yalarken tüy yutuyormuş. Kusuyormuş acaba tüy kusmaya çalışıp kusamıyor olabilir mi. Tüyü çıkarması için bir şey kullanmıyorum çünkü. Aklıma bu yüzden yapabilir gibi geldi fakat bilmiyorum. İnternetten araştırdım. Öksüren kedi videolarına baktım. Aynı onlar gibi yapıyor. Ataştırdığımda tüy kusmaya çalıştıklarını yazmışlar. Bir de size sorayım dedim. Eğer tüy kusmaya çalışıyorsa bunun için ne kullanabilirim. Çim falan yiyince oluyormuş bildiğim kadarıyla. Çim adam diksem olur mu ki.

7 CEVAP

KedimVar
KedimVar

119251

Evet tüy kusmaya çalışıyordur büyük ihtimalle. Ben kedi çimini tavsiye etmem çünkü yine kusarak çıkarıyorlar. Malt macun kullanırsanız dışkı yoluyla çıkarırlar sizin için de rahat olur. Ama bazı markalar işe yaramayabiliyor. Ama Gimcat çok iyi. İsterseniz Beaphar da kullanabilirsiniz. :))

LindaKibrit
LindaKibrit

965

Teşekkür ederim. Peki bu ürünleri nerden bulabilirim. Siz nerden alıyorsunuz? Ya da önerdiğiniz alışveriş için internet sitesi var mı?

LindaKibrit
LindaKibrit

965

İnternette gimcatı ne yazarak aratabilirim. Gimcat yazdım multivitamın paste çıkıyor.

LindaKibrit
LindaKibrit

965

Tam adı gimcat tüy yumağı attıran kedi macunu mu?

LindaKibrit
LindaKibrit

965

. Başla cevabı olan

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Gimcat malt yazarsanız çıkar

KedimVar
KedimVar

119251

Gimcat malt macun yazarsanız çıkar. ******* tan ya da üye olduğunuz ve güvendiğiniz başka internet sitelerinden alabilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 878 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR