Kızım İçin Dua İstiyorum.

citirbebegim
citirbebegim

13135 Puan

Bu sabah her şey çok iyiydi her şey çok güzeldi oyunlar oynadık ama öğlen kusma ve iştahsızlık başladı. Çok üzülüyorum bu saatte serum alıyoruz. Panlökopeni hastalığına yakalandı kızım..kedi gençlik hastalığı. Test yapıldı ama her şey daha yeni hastalığın ilk başı her şey çok güzel olacak. Lütfen kızım için dua istiyorum sizden..


53 CEVAP

citirbebegim
citirbebegim

13135

Herkese milyonlarca kez teşekkür ederim. Güç kuvvet oldunuz umut verdiniz çok teşekkür ederim. Kedisi vefat eden arkadaşların başı sağolsun, çok üzüldüm. Ama cennete gidiyorlar oradan izliyorlar sizi.. bu hastalık iştahsızlık yapacak, yemek yediği an iyileşiyor demektir demişti doktorumuz bu sabah kuru mamasından yedi 10 tane o kadar mutlu oldum ki. Seruma gideceğiz şimdi yine. İnşallah kısa sürede atlatacağız. Herkese tekrar tekrar teşekkür ederim, Allah razı olsun.

citirbebegim
citirbebegim

13135

Allah razı olsun herkesten, çok teşekkür ederim. Erken teşhis oldu bizim için o yüzden kurtulma şansı çok yüksek dedi doktor. Umarım öyle olur, ödüm kopuyor bir şey olacak diye. Daha sabah o kadar hareketliydi ki kötü bir rüya gibi geliyor şu an bana. Ama moral çok önemliymiş, inanıyorum çok iyi olacak benim prensesim. Akşam 4ten beri kusuyordu ağzına tek lokma bir şey sürmedi. Biraz önce meo ödül maması yedi biraz yaş mama yedi çok mutlu oldum.

citirbebegim
citirbebegim

13135

Yüz kere bin kere teşekkür ederim herkese Rabbim razı olsun hepinizden. Güncelleme olarak, bu sabah serumları aldık öğlen yine hafif hafif bir şeyler yedi. Tavuk patates püresi yaptım içine biraz kemik suyu ve ilik ve kuru mamayı toz haline getirip şırınga ile verdim. Hiç kusmadı çok şükür hali yok sadece. Biraz önce akşam serumlarımızı da olduk yeni eve geldik, şimdi uyuyor prenses kızım. Veteriner çok umutlu konuşuyor, test yaptığımız zaman ikinci çizgi hayalet çizgi şeklindeydi hastalığı çok başında yakaladığımız için iyileşmesi çok yakındır inşallah. Güzel haberleri size vermek için heyecanlanıyorum. Tekrar tekrar teşekkür ederim herkese 🙏🏻

citirbebegim
citirbebegim

13135

Z-liyya, 3. günümüz bitti. Hala kendisi yemiyor yemek, halsizliği iştahsızlığı var. Kuru mama için zorlamıyorum çok ama yaş mama yedi biraz önce yarım yaş mama bitirdi çok sevindim, üstüne de ödül maması yedi. Veterinerimiz ümitli konuşuyor, ama daha erken diyor. 7 gün boyunca sabah 2 akşam 2 serum alacak. Yarın 4. Günümüz. Sanırım 5. Gün çok önemliymiş. Viral bir hastalık olduğu için bir gün iyi diğer gün çok kötü olabilirmiş. Öğlen çok kötüydü halsizdi hep uyudu ama gece olunca biraz canlanıyor çok şükür. İnşallah bu zorlu süreç bitecek, günler geçmiyor saatler geçmiyor. Sürekli konuşuyorum kızımla, hep gülüyorum. Ağlamamak için çok zor dayanıyorum ama kızım için güçlü olacağım ki o daha güçlü olsun 😢 ilginiz ve destekleriniz için tekrar teşekkür ederim 🙏🏻

Warriorsans
Warriorsans

133985

Çok geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede iyi olur 😔🤲♥️

blacksmith
blacksmith

269

bu sıralar hastalanan kediler bir hayli fazla. benim kedim de rahatsızlandı. havaların soğumasıyla birlikte bizler gibi kedilerimizde üşüttü heralde. kusma, iştahsızlık halsizlik vardı. röntgen, ultrason ve kakadan yapılan fip testlerimiz temiz çıktı. dün akşam, bu sabah ve bu akşam 3 kez serum verildi. şuan mamasını kemik suyu ile ıslatıp püre halde yediriyorum. kendi mamayı az yiyor. vitamin takviyesi var antibiyotik ağırlıklı serumlar ile devam ediyoruz.
en belirgin şikayetler:
-aniden kusma (2 gündür kusmuyor)
-iştahsızlık (devam ediyor)
-mama yedikten sonra rahatsızlanma (geçti)
-halsizlik (devam ediyor)
-ses kısıklığı(devam ediyor)


şuan bulunduğum ilde yapılabilecek ne varsa yaptık. toparlamasını bekliyoruz fakat başka teşhis edilemeyen rahatsızlığı olmasından korkuyorum.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

@blacksmith
Maalesef :( Şu aralar birkaç tane ”Kedim corona pozitif” diye başlık açıldı. Allah şifa arayanlara tez vakitte şifa versin inşallah🤲 Herkese sağlıklı ve mutlu günler.

Renklipati
Renklipati

140143

Erken teşhis edilmiş bu güzel bir olay, çabucak iyileşecektir.Allah acil şifalar versin pati dostunuza biran önce müjdeli haberlerinde vereceğinize eminim dualarımız sizinle ve tüm şifa bekleyen pati dostlarımıza 🙏

Miscatt
Miscatt

11393

Büyük geçmiş olsun Allah tez vakitte şifa versin iyi olacak inşallah gün doğmadan neler doğar dualarım sizinle 🤲🏻

Oqrenerde06
Oqrenerde06

120559

çok geçmiş olsun kızımın adaşı tüyü kadar ömrü olsun ınanıyoruz maya iyileşecek bütün kediler hasta olmasın diye dua edıyorum.

Dobbyko
Dobbyko

13171

Rabbim evladınıza tez zamanda şifa versin. Birlikte oynayacağınız egleneceginiz günler tez zamanda gelecek inşallah. Bol bol dua edicem yavrunuza. Allah yardımcınız olsun.🙏

Ozge00
Ozge00

131723

Çok geçmiş olsun, derdi veren Allah dermanını da verir inşallah 🤲🙏

789
789

113456

Geçmiş olsun tabiki dua ederiz rabbim iyiliğini versin

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Çok geçmiş olsun. En kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah yavrunuz. Dualarımız sizinle 🙏🏻

Loku_bey
Loku_bey

2012

Cok geçmiş olsun yakın bir zamanda iyileşir inşallah gençlik hastalığı için yavruyken aşısını yaptırmak lazım zor bir hastalık ölümcüllüğü yüksek diye biliyorum.küçuk yaşlarda oluyor genellikle.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1995 Görüntüleme
  • 53 Cevap
  • 30 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80587 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR