Köpek Çiş Eğitim

Neso1
Neso1

232 Puan

Köpeğim dışarı çiş eğitimi olmasına rağmen ne yaparsam yapayım koltuğa çiş yapıyor. Bir önerisi olan var mıdır?

6 CEVAP

zibityus
zibityus

11834

köpeğin koltuğa ulaşmaması gerekiyor. boşuna temizleyip kokuyu geçirmekle uğraşmayın faydası olmayacaktır. köpek o bölgeye giderse büyük ihtimalle yapacaktır. köpeğe hayır demek kızmak ödül vermek hiçbiri çözüm değil çünkü sorunu ortadan kaldırmadığınız sürece sorunu çözmüş olmazsınız. kral köpek ailesi'nin canlı yayınları oluyor orda da bu soruyu sorabilirsiniz.

bir bölgeye inat edince uzunnn bir süre yapmaya devam ediyorlar ne yazık ki :) çiş yaptığı bölgeyi temizledikten sonra oda spreyi parfüm ya da limon kolonyası sürün tekrar kokladığında kokudan rahatsız olup yapmayacaktır. tekrar devam ederse en son çare bir süreliğine koltuğa mama kabını koyun mamasının olduğu yere çiş yapmayacağı için vazgeçecektir. ancak bunu ilgi çekmek için yapıyordur muhtemelen. öncelikle neyden kaynaklandığını gözlemleyin derim. mesela benim köpeğim istediği bir şey olmayınca yastığıma işiyor :)))

Neso1
Neso1

232

Büyük ihtimal inat için yapıyor son zamanlar özellikle ben yemek yerken koltuğa çıkıp bana bakarak işiyor 😔

blue_hpood
blue_hpood

128183

kral köpek ailesinden eğitim almanızı tavsiye ediyorum.

Zeyneposcar
Zeyneposcar

260

Köpeği koltuğa çok yaklaştirmayın çünkü ilk çiş yaptığında orada bir koku oluşur ve hep oraya yapar. Bunun içinde kolonya parfüm gibi şeyler sıkın kokuyu sevmeyip yapmayacaktır.

Akilemre
Akilemre

590

aynı sorun bendede var ben artık koltuğun yan tarafına engel koyuyorum oraya ulaşmasın diye o zaman pedine yapıyor açık oldumu o bölgee yine yapıyor cunku

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 442 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR