N&D Prime Kuzu & Yaban Mersini Mama Sorunu

Metrekare
Metrekare

301 Puan

Merhaba , 3-4 aydır N&D Prime Kuzu & Yaban Mersini mamanın 1.5 Kg lık paketini kullanıyorduk. Herhangi bir sorun yaşamadık.Kedimiz seviyor diye bu sefer 5 Kg aldım, daha uygun olur diye.
Ancak gelen mama farklıydı. Tanelerin üzerinde toz gibi parçalar var, tanelerin dışı yumuşak ve yapış yapış.Aşırı derecede yağlı. Kedimiz kokluyor kokluyor yemiyor mamayı bir türlü.
Mamayı ******dan almıştım, iade almayı kabul ettiler ancak mama olarak ne alacağım bilmiyorum. Yine aynı çıkmasından korkuyorum.Mama konusunda çok seçici kedim.Şuan yaş mama veriyorum aç kalmasın diye, hiçbir şekilde yeni mamayı yemiyor.
Farminaya da mesaj attım, ordan da dönüş bekliyorum.
1-2 gün içinde bir mama almam lazım, önerisi olan varsa paylaşırsanız çok sevinirim.


31 CEVAP

septikbaykus
septikbaykus

17255

Nd içerik değiştirdi bazısı eski seriyi alıyor bazısı yeniyi alıyor bence sebep bu aslında.


@teddybal bozita biraz çakallık yapıyor o konuda. geyikli dediği mamanın ana maddesi yine tavuk :D

Palyaco
Palyaco

218519

Nd artık başka fabrikada üretiliyor nd kinoa serisi özel seri İtalya'daki eski fabrikasında üretiliyor

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

N&D benim kedime çok iyi geldi. Kullandığımın da bir kısmı eski seriydi, bir kısmı yeni seri. İşte çok sorun yaratan bir mama diye genelleme yapmazsanız sevinirim. Resmen bu mamayı gömmek oluyor. Evet fabrika ve içerik değişti. O eski güven bende de yok. Ancak şimdi bana ND alır mısın tekrar deseler, alırım derim.

Metrekare
Metrekare

301

N&D den sonunda cevap geldi.Amaz** zaten mamayı iade almıştı.Maili ekliyorum aynı sorunu yaşayanlara yardımcı olabilir.PDF
Mail

Evet nd de bu problem sürekli yaşanıyor. Benim de bir ay aldığım mamayla diğer ay aldığım mama aynı olmuyor. bu ay aldığım mamam öyleydi neyse ki yiyor. Ama aynı problemlerle karşılaşmak istemiyorum sürekli ben de değiştirmeyi düşünüyorum.hem fiyatlar da çok arttı. Yine kuzulu veya geyik etli bir şey arıyorum. Proplan var kuzulu var ama hindi proteini var onda da. Alleva var tahılsız olanların çok iyi içeriği özellikle.

teddybal
teddybal

123878

Nd'de bu hep yaşanıyor ama bir kere bile denk gelmedim Nd'nin evet bu sahte dediğine, her tip mamaya evet bizim ürünümüz ama farklı fabrikasyon nedenli olabiliyor bu durum gibi bir yanıt veriyor, bana mı denk gelmedi yoksa sahte diye kabullendiği de oluyor mu?

teddybal
teddybal

123878

@Ebrugurkaracayir kediniz kısırsa bozita geyikli kısır mamayı deneyebilirsiniz aslında.

teddybal
teddybal

123878

Pet shop'tan alsanız küçük paket internetten tekrar alıp size ulaşıncaya kadar idare ederdi ya da getir çarşı hemen getirir çevrenizde nd satışı yapan pet shop varsa tabi

teddybal
teddybal

123878

@septik baykuş hiç bilmiyordum ya da gördüm unuttum, iyi oldu dediğiniz kümes hayvanı alerjisi var sanırım @ebrugurkaraçayır'ın kedisinin hindili olmasın demiş çünkü.

septikbaykus
septikbaykus

17255

Bozitada alerji sorunu görmedim ama tüy döküm sorunu gördüm

Metrekare
Metrekare

301

Üretim tarihi yeni, yeni ürünlerin içeriği böyle ise tekrar aynısı almanın bir anlamı yok.Yavruyken Acana First Fist kullanmıştım ancak çok fazla tüy dökümü olmuştu.Şu anda Acanada kuzu yada sığır etli mama bulamadım, orijende var oda çok pahalı malasef. Kuzu etli mama bulmak biraz zor , Hills in kuzu etlisini denemeyi düşünüyorum. Acanadan da numune isteyeceğim. Teşekkür ederim cevaplarınız için.

Kedimin tavuğa alerjisi var bozitada tavuk var maalesef 😞

septikbaykus
septikbaykus

17255

exclusion baksana ?

Palyaco
Palyaco

218519

Exclision tavsiye ederim

zfrshn
zfrshn

9306

Nd nin yenilenmesine üzüldüm sanırım el değiştirmiş üretim politikaları değişmiş bir yerde iyi oldu çok nd ci idim artık değilim eski güvenim yok.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1337 Görüntüleme
  • 31 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR