Kısırlaştırma Ve Sonrası İçin Mama Seçimi Ne Olmalı ?

Kedim erkek ve kısırlaştırma icin ortalama şu kadar vermen gerek diyebileceğiniz bir fiyat var mı ben 500 küsur sanıyordum veteriner 350 demiş bı çekindim açıkçası bu fiyat normal mi bir de önerdiğiniz kısırlaştırma sonrası mama var mı ? ( Şimdiden teşekkürler)

3 CEVAP

orhdoner
orhdoner

135544

Ben de dişi kedimi yaptırdım geçen sene ocak ayında İstanbuldayız biz de kan tahlili ile beraber 800 TL di kısır mama olarak biz acana indoor kullandık çok memnun kaldım şimdi Nd kinoa serisi kuzulu mamaya geçtim ondan da şimdilik memnunuz ☺️

edadnmzr
edadnmzr

119025

Kısırlaştırma fiyatları şehre göre de değişiklik gösteriyor. Ben 550 ye yaptırmıştım. Kısırlaştırma için önceliğiniz kan testi yapılması ve gaz anestezi kullanılıyor olması.
Mama için de kısırlaştırılmış içeriği güzel bir mama alırsınız. Ben proplan kullanıyorum başka marka önerecek olanlar da olur

Miscatt
Miscatt

11414

350 lira baya uygun ben geçenlerde sordum kendi veterinerime 800 lira dedi. Bunun haricinde 2 yere daha sordum 700 ve 400 dedi.
Benim de erkek kedim İstanbul’da ki 3 veteriner fiyatı bu şekilde. Daha küçük olduğu için kısırlaştırmasını yaptırmadım mama konusunu araştırmadım henüz o yüzden.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 192 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR