Furminatör Kedi Tarağı.

Aysedalgc
Aysedalgc

2181 Puan

Arkadaşlar furminatör kedi tarağı kullanan var mı varsa hangisini kullanıyorsunuz bazıları orijinal olmayıp işe yaramıyormuş bazıları da çok etkiliymiş. Kullananlar fotoğraflarını yada nerden aldıklarını söylerse çok sevinirim.

7 CEVAP

KedimVar
KedimVar

119251

Ben kullanıyorum ve memnunum. Ben kısa tüylü kediler için olanını kullanıyorum. Gerçi günlük olarak yaradığım tarakla da aynı miktarda tüy toplayabiliyorum :/

betulaltundal
betulaltundal

35470

Ben de kısa tüylü kediler için olan mor renkli butonlu olanı kullanıyorum. Baya araştırdım orjinal olsun diye ve ***. Comdan aldım fiyatı petlebidekiyle aynıydı ve orjinal geldi. Eni dar olandan alırsanız göbek bacak ve enseyi de rahat tararsınız. Yalnız o düğme bir işe yaramıyor ve düğmesiz olanlar daha uygun o yüzden düğmesiz alın bence. Ben ilk aldığımda deli gibi tüy çıkmıştı şimdi iki haftada bir kullanıyorum ve az çıkıyor tüy sanırım düzenli kullanımdan kaynaklı. Parasını hak ediyor kesinlikle ama kedim bu tarağı görünce taranmak istemiyor zoraki oyalayarak tarıyorum. Tüylerin saçılmasını %70 azalttı diyebilirim.

sezind
sezind

14105

Ben önce arkadaşların bahsettiği eni dar, mor ve butonlu olanını aldım. Buton kesinlikle bir işe yaramıyor. Fakat daha sonra eni dar olduğu için kedilerimi tararken bana çok vakit kaybettirdi. Ben bu yüzden köpekler için olan sarı, butonsuz ve eni oldukça geniş furminator aldım. Kedilerim büyük olduğu için bu tarakla daha rahat ve daha kısa sürede taradım. Tarak gerçekten düzenli kullanımda tüy dökümünü azaltıyor ve tarağı ilk kullandığınızda çıkacak ölü tüylere inanamayacaksınız..

Aysedalgc
Aysedalgc

2181

Bazıları gerçekten çok etkiliymiş bir forumdada okumuştum. gördüğüm kadarıyla da traş edilmiş gb tüy çıkıyordu çok baktım acaba hangisi orjinali diye ama bulamadım hepsinde furminatör yazıyor marka göremedim günlük tarağıyla bende tarıyorum tüy çıkıyor ama sevdiğim zaman tüyler taramama rağmen etrafa uçuşuyor :/

Aysedalgc
Aysedalgc

2181

bakacağım teşekkür ediyorum Betül.

KedimVar
KedimVar

119251

Evet benimki de taramama rağmen etrafta uçuşuyor. Daha çok taramam lazım demek ki. Ben de ***.com dan almıştım. Evet eni dar olanla taramak daha kolay başını bacaklarını vs. Yalnız düğmeden kastınız ne anlamadım. Arkasında bir yer var ağın dişleri öne geliyor. Onu diyorsanız evet, hiçbir işe yaramıyor. Bana da orijinal ürün geldi.

KedimVar
KedimVar

119251

Basınca tarağın dişleri öne geliyor olacaktı.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2245 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR