Pro Performans All Life Stages Kedi Maması

teddybal
teddybal

123878 Puan

Ben bu mamayı ilk kez görüyorum, sitelerine baktım a.l.s. bir mama bulamadım zaten, pro performans kimin üretimi Çağatay mı?
Çok merak ettim burda sormak istedim, all life stages demişler bir de (ama sadece paketin üstünde var, başlıkta yetişkin denmiş:)) Sokaktakiler için verilebilir mi acaba, yavru yetişkin kısır derdi olmazdı gerçekten öyle ise, fiyatı da uygun ama bilemedim bu markaya fransız kaldım.


Pro Performance 15 kg

5 CEVAP

Palyaco
Palyaco

218519

Prochoice pro performans felicia molly obivan selection Çağatay üretimi guvenilirdir

Poncimin
Poncimin

116364

Linkteki mamanın paketi eski tasarım sanırım. Sitesinde böyle tasarımda bir maması yok. Premium ve Ultra Premium serisi var. Resimdeki ürün premium serisinden, büyük ihtimal yeni paket deseni ve maması da bu:


http://www.properformance.com.tr/product/adult-chicken-and-rice


İçerik:


Kurutulmuş tavuk proteini (%30), buğday unu, baldo pirinç , (%16), mısır, rafine tavuk yağı, hamsi unu, karides unu, bira mayası, hidrolize tavuk ciğeri, hamsi Yağı, nükleotit maya proteini, mineraller, prebiotik mannan oligo sakkaritler.


Çağatay üretimi olduğu içerikten belli zaten, hep benzer tarzda içerik oluyor gördüğünüz gibi. Yalnız kendi sitesinde vitamin, mineral içeriği ve taurin değerleri yazılmamış bilemedim. Yazılsa iyi olurdu. İçeriği de zaten öyle çok da iyi değil pek. Bu arada All Life Stages (Tüm Yaşam Evreleri) gibi bir ibaresi de yok. Ultra Premium serisinde yavru, yetişkin, kısır mamaları ayrı şekilde zaten. Bu mamasında "For All Breeds" yazıyor, yani tüm ırklar içindir diyor. Bu da mamayı tüm yaşam evreleri için yapmıyor, sadece tüm kedi cinsleri tüketebilir demişler. Bu maması Adult (Yetişkin) kediler için.

theyusra
theyusra

16477

güzel diye biliyorum alınabilir bence.

Palyaco
Palyaco

218519

Çağatay firması üretiyor pro performans

teddybal
teddybal

123878

@Poncimin ben de sitesine baktım bulamayınca yorumlarını merak ettim bu yüzden sordum, all life stages demesi ilginç geldi yerli markada görmemiştim ama yokmuş da demek ki, incelediğiniz için teşekkür ederim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 385 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80920 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR