Paw Paw Kısır Kedi Maması

Ozgvl
Ozgvl

4591 Puan

Arkadaşlar merhaba kısır kedilerime kuru mama alacağım da önceden Paw Paw balıklı yetişkin mama kullanıyordum şimdi ise Paw Paw kısır kedi mamasını almayı düşünüyorum ama kafam çok karıştı yorumlarda. Çoğu yemiyor destekliyorum felan demiş. Kullanan var mı aranızda? Önerir misiniz? Bir de benim kedilerim çok fazla kuru mama yemiyorlar çünkü evde yapıp veriyoruz yumurta, ton balığı vs. ben kaplarına dolduruyordum birkaç gün gidiyordu. Şimdi ne yapacağımı biraz şaşırdım çünkü kısır kedilere normal kuru mama sakıncalı diyorlar ben de korkuyorum. Kısır kedi mamasını da tam olarak nasıl kullanacağımı bilmiyorum dediğim gibi önceden kaplarına boşaltıyordum birkaç gün sonra anca bitmiş oluyordu. Kısır kedi mamasında tam olarak ne yapmam gerek? Yardımcı olursanız sevinirim.

11 CEVAP

Warriorsans
Warriorsans

133985

Yaptığınız besleme şekli çok yanlış en doğrusu öğünlü besleme ama buna vaktiniz yoksa bile en fazla 1 gün kapta kalmalı yiyecekleri kadar koymalısınız ki bayatlamasın. Paw paw markası çok kalitesiz bir marka en azından mystic alabilirsiniz paw paw ı üreten firma üretiyor ama içerik olarak çok daha kaliteli bende sokaktaki baktığım canlar için mystic tercih ediyorum. Mystic kısır kedi mamasını da kedim eve ilk geldiği sıralar kullanmıştık kısa dönemli kullandığım için çok bir şey söyleyemesem de tüy dökümü dışında bir sorunu olmamıştı. Sonrasında mystic ve n&d karıştırarak verdim tüy dökümü de minimuma inmişti.

Lils
Lils

125528

Mystic, prochoice bakabilirsiniz kediler çoksa. Kilo problemi yoksa normalde yedikleri miktar kadar koyabilirsiniz ama günde en az 1 defa mamayi tazeleyen bence birkaç gün hava alirsa bayatlar

Superisi814
Superisi814

125092

Paw paw hic kullanmadim bilmiyorum.Ancak konserve ton baligi yediriyorsaniz , o insanlar icin uretilenler tuzlu ve kediler icin tuz zararli.

teddybal
teddybal

123878

Ev yemeği ve insan tüketimi için hazırlanan konserveler yememeli kediler, çünkü fazla tuz ilavesi içeriyor. Eğer ton balığı verecekseniz de light/suda olanlardan alın süzdürüp sudan geçirin, hem bence tasarruflu bir yanı da yok çünkü yaş mama ile aynı fiyat ton balığı konserveleri, güzel bir yaş mama almak daha mantıklı. Artı evde tavuk ciğeri alıp çok az pirinç-kabak-havuç koyup haşlayıp da verebilirsiniz, böylece uygun fiyatlı güzel içerikli ev yapımı kedi yaş maması sağlamış olursunuz, hem de sağlıklı.

Anonymus297519
Anonymus297519

113699

Paw paw çok yetersiz bir mama sokak kedilerime bile vermem. Mystic daha kaliteli fiyatıda uygun veya bonacibo hem uygun hem de daha sağlıklı paw pawa göre.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Pro choice, mystic, felicia gibi bir mama bakabilirsiniz.

Ozgvl
Ozgvl

4591

tamamdır teşekkürler

Ozgvl
Ozgvl

4591

ben 4 yıldır kedimle birlikteyim beslenmesiyle ilgili herhangi bir zararını görmedik balığın veya yumurtanın veya diğer ev yemeklerinin ama mamayı kapta bekletme konusunda haklısınız ama çok fazla kuru mama yemiyorlar

Ozgvl
Ozgvl

4591

Ve maalesef bütçem yetmiyor söylenen kuru mama markalarına

Ozgvl
Ozgvl

4591

Ev yemeği konusunda dediğiniz gibi yapıyorum. Ve ton balığında da her zaman light kullanıyorum. Fakat hazır yaş mamaların içinde az oluyor ve fiyat olarak o şekilde ton balığına denk geliyor. Denedim daha önce de. Ama ev yemeği verirken dikkat ediyorum merak etmeyin. Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Zaten zararını 4 yılda görmezsiniz. Uzun vade dediğimiz şey bu.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 443 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR