Kedi Gençlik Hastalığı

Arkadaşımın kedisine gençlik hastalığı testi yapıldı ve pozitif çıktı. Daha önce kedisi bu hastalığa yakalananlar var mı arkadaşlar, veteriner %90 iyileştirilebilir demiş. Bu konu hakkında tecrübesi olan var mı kurtulma ihtimali yüksek midir lütfen bilgi verir misiniz?

8 CEVAP

citirbebegim
citirbebegim

13135

Bizim 6. günümüz bitti yarın 7. günümüz. Çok şükür bu sabah kendi başına dolu dolu yemek yedi. İshal ya da kusma hiç olmadı ilk gün dışında. Tabi kusma engelleyici iğne yapılıyordu ama salı öğleden sonra artık vermedik o iğneyi şükürler olsun hiç kusmadı. Bu sabah daha aktifti oyun oynamak istiyordu ama ben yormadım kıyamadım. Genelde kuru mama çok yemiyor günde bir kez yiyor. Yaş mamalar hazırlıyorum değişik değişik parmağımın ucuyla minicik yiyordu yine bugün daha dolu dolu yedi. Yarın inşallah son gün olacak ve serumlarımız bitecek. Ölüm gibi 6 gün geçirdim, erken teşhis olsa bile çok korktum açıkçası çünkü asla yemiyordu kendi isteği ile. Viral bir hastalık olduğu için bir gün çok iyiyken diğer gün çok halsiz oluyordu. 1 3 ve 5. günler çok önemliydi o günler halsizdi genelde.

Anonymus297519
Anonymus297519

113699

Çok geçmiş olsun inşallah atlatır bebeğiniz 🙏🏻

Palyaco
Palyaco

218519

Erken teşhiste kurtuluyor ilaç tedavisi kurtariyor

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

@citirbebegim adlı üyenin de kedisi gençlik hastalığına yakalanmış..


Benim bir bilgim yok üstte kalsın diye bu yorumu yapıyorum

Warriorsans
Warriorsans

133985

Çok geçmiş olsun pek bir bilgim yok

Busenurozyurt
Busenurozyurt

4165

Öncelikle çok geçmiş olsun. Kedim geçen sene gençlik hastalığına yakalandı. Hatta o dönem corona testi de pozitif çıktı. Buna rağmen gençlik hastalığı hemen teşhis edildiği için kurtuldu. Bizim hekimimiz tedavi sürecinde kedilerde kullanılan Rus üçlüsü diye bilinen ilaçları kullandı. Hekimimiz; henüz hiçbir aşısı yapılmamış (özellikle karma aşıları), daha çok küçük olan kedilerde veya çok geç fark edilen kedilerde bu hastalık ölümle sonuçlanabiliyor demişti. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur..

orhdoner
orhdoner

135444

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah 🙏 Moralinizi yüksek tutmaya çalışın yavrunuz de sizden hissedip o şekilde daha çabuk atlatır Allah’ın izniyle ☺️

Cook
Cook

119172

Arkadaşlardan da söyleyen olmuş,gençlik hastalığında rus üçlüsü en etkili tedavi yöntemi.Yemek yemeye başladığı an düzelir çocuk.Çok geçmiş olsun

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 525 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81960 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR