Kafam Çok Karışık,Tavsiye?

TarcinBey
TarcinBey

13649 Puan

LUTFEN UZUN DİYE OKUMAMQZLİK CEVAP VERMEMEZLİK YAPMAYİN
EN FAZLA 10 GÜNLÜĞÜNE MERSİNE GİDİCEM. KEDİMİ YANİMDA GÖTÜRME FİKRİM VAR YOL FALAN Bİ ŞEKİLDE HAL OLUR AMA ASİL SORUN ORAYA GİTTİKTEN SONRA. BİRAZ ÇOCUKLUK ARİADASİMİN EVİND KALİCAM VE ORDA PENCERELER HEP ACİK BENİM İÇİN KAPATACAKLARİNİDA HİÇ SANMAM YOLCULUK İÇİN GÖĞÜS KAFESİ ALİCAM AMA RESMEN EVİN İCİNDE BİLE ONU TAKMAM GEREKİR O DERECE. DAHA SONRA KÖYE GECİCEM ORDA DA HER YER ACİK VE KACACGİ ALAN DAHA ÇOK. BİDE PENCEREDEN DÜŞÜNCE COK PİNPİRİKLİ OLDUM EVDE CAM BALKON BİLE ACTİRMİYORUM. O DA ZATEN KAÇAN Bİ KEDİ DEĞİL BAZEN BİNA KORİDORUNA KOYUYORUM KOŞA KOŞA EVE DÖNÜYOR KORKUP AMA GUVENEMEM. 10 GÜNLÜĞÜNE ARKADAŞIM GELSE HER GUN BAKSA YİNE DE 10 GUN UZUN Bİ SÜREÇ TEK KALAMAZ. ARKADAŞIMA VERSEM ONLARDA CAM FALAN KESİN AÇAR YANİ KİSACASİ NE YAPACAGİMİ BİLMİYORUM TAVSİYELERİNİZE İHTİYACİM VAR

7 CEVAP

sezind
sezind

14105

Kedim kaçmaz, atlamaz demeyin dikkatini çeken bir şey olduğunda gitmemeleri için hiçbir sebep yok. Eğer arkadaşınız gelip suyunu, mamasını tazeleyecekse belki evde kalması en doğrusu olabilir. Öteki türlü hayvan sürekli yer değiştirdiği ve sürekli farklı insanlarla karşılaştığı için çok stres altına girebilir. Belki camdan veya balkondan atlayacak bir kedi olmayabilir ama dengesini kaybetme ihtimali de var ki zaten yazdığınıza göre bir defa düşmüş.. Yani kısacası arkadaşınız 2-3 günde bir gelip mamasını suyunu değiştirse daha iyi gibi. Azaltabiliyorsanız 10 günlüğüne değil de 5-6 günlüğüne gidip gelin hayvan çok da yalnız kalmasın sizi arayabilir..

KedimVar
KedimVar

119251

Her gün gelecekse arkadaşınız mamasını suyunu yenileyecekse, kumunu temizleyecekse, oynayacaksa hiç götürmeyin boşu boşuna. Evde kalsın daha iyi.

ebrusen34
ebrusen34

1226

Önceilkle gitmeden önce kedinizin sürekli olan kabızlık sorunu için veterinere götürün tedavisini başlatın. Diğer sorunuzu gördüm. sonrası için hayvan seven kumu, maması, suyu ve doktor gerekli görürse ilaç verirse bunlrı verebilecek bir arkadaşınız varsa evde kalsın daha iyi. Eğer yoksa Sineklik yaptırın bir iki cama iyice sabitlesinler. Bu sıcak havalarda tüm cam ve balkon kapalı eziyet olur. Nefes bile alamayabilir. Bunalır.

TarcinBey
TarcinBey

13649

Arkadaşlara sordum ama bakabilecek olan yoktu. Yanimda da goturmek istemiyorum 10 günlüğüne mamasini kumunu kendim karsilayoip bakabilecek hayvan sever aricam

akitalove
akitalove

19709

Guvenilir bir Pansiyona bırakamazmisin

TarcinBey
TarcinBey

13649

Pansiyonlarin ücretini bilmiyorum ama maddi durumunun el vereceğini sanmıyorum

sezind
sezind

14105

Pansiyonlar bence hem güvenilir değil hem de kedinin ortam değiştirmesi onu olumsuz etkileyebilir. Pet Bakıcısı belki bu siteden güvenilir birini bulabilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 782 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR