Kısırlaştırma Ve Boyunluk

Kayagokhan17
Kayagokhan17

2832 Puan

Merhaba, az önce dişi kedimin kısırlaştırma ameliyatı bitti. Veteriner 4 kademeli dikiş attım üstüne de zımba attım boyunluğa gerek yok dedi, zaten rahat durmaz parçalar falan dedi bende tamam dedim çıktım. Daha önce zımba denilen şeyi deniyen oldu mu veya etkili bişey mi ?
Dişinle koparıp çıkarır diye korkuyorum. Bişey olur mu acaba. Şuan baygın uyuyo :')

5 CEVAP

Ozge00
Ozge00

131723

İlk ameliyatta bize de aynısı dendi. Koparamaz zaten canı acır bırakır dedi. 3 gün sonra ikisini kopartti sabah kalktım yatak koltuk kan. Damla damla kan bulastirmis oturduğu yerlere. Yalamaya da çalışmıs sanırım biyigina da bulasmisti. Yarası zaten kötü duruyordu bakamadım bile. Gittik dezenfekte olsun diye bir şey sürdü. Bir şey olmaz zaten iyileşmeye başlamış dedi. Sürekli engelledim ama yine ben bakmazken gidip birini daha koparmış o da kakasinda çıktı. Gerekli bence. Estetik dikiş de olsa koparıyor. ikincisinde boyunluk takıldı ben gozetim altınds çıkardim sadece. Uyurken taktım. Hiç sorun yaşamadık hemen iyileşti yarası. İlkinde 2 ay sonra anca iyileşmisti sürekli yalayıp daha kabugu düşmeden tekrar kanatıyordu sonradan dayanamadim başka klinikten boyunluk alıp kendim taktım. Bir de hala bir şey olmaz diyordu. Ben her riske karşı takılması taraftarıyım.

Ozge00
Ozge00

131723

Tekrar dikiş atılması bile gerekebiliyor bu gibi durumlarda. Bu da tekrar anestezi alıp tekrar dikiş atılması demek ki zor tutuyor tekrar yapınca.

Ozge00
Ozge00

131723

Teşekkür ederim. Bu benim kendi tecrübe ettiğim. Bazı kediler hiç dokunmayadabilir yarasına. Benimki inatla ısırdı o bölgeyi. Sizinki nasıldır bilemiyorum. Şuan Anestezi etkisinde olduğu icin de tepkisini göremezsiniz. Öyle yeltenir ise sürekli alıp takabilirsiniz. Geçmiş olsun size de, bizim geçeli çok odu teşekkürler yine de 🙏

Kayagokhan17
Kayagokhan17

2832

Hadi yaa o zaman ben hemen bi boyunluk alayım. Geçmiş olsun sizede :(

Kayagokhan17
Kayagokhan17

2832

Bakalım bizimki ne yapıcak, dili dışarda duruyo baygın hâlâ :))


Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim, iyi akşamlar :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 198 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR