Kızgınlıktayken Dişi Kedi Kısırlaştırma

MissGlint
MissGlint

1834 Puan

Merhaba arkadaşlar sizlere bir şey sormak istiyorum. Başlıkta belirttiğim durumu çoktan gerçekleştirmiş bulunmaktayım. Kızgınlıktayken kedi kisırlastirılması ile ilgili veterinerim , gaz anestezi kullanacaklarını ve sorun olmadığını söyledi. Ona güvendim ve işlem gerçekleşti. Daha sonra internette biraz araştırdıgım zaman , bunun kedilerin psikolojilerine ve hormonlardan dolayı kişiliklerine çook zararlı olduğunu okudum. Henüz 5 saat oldu ve kedim aşırı hırçın sürekli tıslıyor .Sizce eskisi gibi ponçik haline döner mi ? :(

3 CEVAP

Ozge00
Ozge00

131723

Onerilmeme nedeni ondan ziyade ameliyatın riskli olması ve her hekim bu riski almak istemiyor. Sizinki güzel geçmiş sıkıntı olmamış şükür. Biz de kizanda ameliyat ettirdik çünkü 2 3 gün geçmeden tekrar kızana girdi bir türlü geçmedi. Bizimki zaten yavruluktan beri korkak stresli bir kedi ondan Psikoloji açısından tam bir şey diyemeyecegim. Bizde değişiklik olmadı hiç. Sizde de olmamasını umuyorum. Ameliyattan sonra korku agresiflik stres normal. Bir süre sonra geçmeye başlıyor, geçmezse sıkıntı.

MissGlint
MissGlint

1834

Yanıtınız için çok teşekkür ederim

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Aslında hekim gibi hekim bulunabilirse kısırlaştırılabilir. Çoğu hekim vajina duvarı kalınlaştığı için kısırlaştırmak istemiyor. Operasyon daha zor geçebiliyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 202 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81960 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR