Kısırlaştırma Sonrası Sıvı Mama

Kayagokhan17
Kayagokhan17

2832 Puan

Merhaba, kızım bugün ameliyattan çıktı. Veteriner kuru mama verme yaş mama ver dedi fakat benim kızımın yaş mama yeme alışkanlığı yok. Schesir'den nd' ye kadar hepsini denedim fakat yemiyo bir türlü, koklayıp koklayıp gidiyor. Proplan aldım biraz yedi ama artık onu da yemiyor. Ben şimdi buna nasıl sıvı mama vericem :(
Kendim birşeyler yapıp vermeyi denicem ama ne vereceğimi bilmiyorum. Nasıl bişey hazırlıyabilirim önerisi olan varmı ?

9 CEVAP

Palyaco
Palyaco

218519

Vanpy sıvı ödül ona hayır demez

orhdoner
orhdoner

135444

Merhaba Allah şifa versin tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah 🙏 Tavuk,ciğer ya da et haşlayıp suyuyla beraber didikleyip verebilirsiniz aç olursa mutlaka yer bizimkiler de yemiyordu başlarda ben de kuru mamayı kaldırdım sonra yaş mama ya da haşlama koydum yediler bir güzel sizin yavrunuz da inşallah yiyecektir ☺️

Anonymus297519
Anonymus297519

113699

Merhaba yağsız tavuk haslayın ben içine 1 çorba kaşığından az pirinç de ilave ediyorum bir güzel ezin suyuyla beraber verin Sokak kedilerimde kendi kedimde severek yiyor.

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Miamor markasının kedi çorbaları var. İçeriği de güzel. Belki onu içer. Genelde seviyorlar.


Bir de tavuk, ciğer, balık vs neyi seviyorsa haşlayıp suyu ile verebilirsiniz. Extra içine havuç, brokoli, bezelye, bal kabağı, kabak az miktarda ekleyebilirsiniz.

Kayagokhan17
Kayagokhan17

2832

Hepinize çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz iyi ki varsınız :')

orhdoner
orhdoner

135444

Rica ederiz siz de sağolun siz de iyi ki varsınız 🙏☺️

Ozge00
Ozge00

131723

Meoya hayır diyen kedi görmedim ben. İlk hüptirik olanı alıp deneyin derim. Elinize sıkın oyle yedirin yemezse de veya ağzına değdirin tadini alınca yemeye başlıyor. Benimki yoğurt yemezdi hiç koklayıp giderdi, bir gün ağzına sürdüm sonra tadını alınca elimle yedirmeye çalıştım yedi. Yoğurt sevdalısı şuan elimde tabak görsün koşup gelir ister. Onu severse onun yaş maması da var alirsiniz.Veya şuan elinizdeki yaş mamanin sıvısını ağzına sürün tadını alıp onu da yiyebilir belki.

Ozge00
Ozge00

131723

Tadını almadan çoğu tereddüt ediyor yemeye. Bir kere yese devamı gelecek de

Ayssgul
Ayssgul

2975

Bazı dönemler yaş mamayı da reddedebiliyorlar. O dönemlerde tavuk, balık, et, ciğer vs haşlayıp suyu ile beraber verebilirsiniz. Yağsız, tuzsuz, baharatsız bir şekilde haşlamalısınız. Reddetmez diye düşünüyorum. Hatta severse içine havuç, balkabağı, bezelye vs de ekleyebilirsiniz.


Yoğurt ve kefir de verebilirsiniz. Günde 1 tatlı kaşığı ikisinden biri. Tercihen kefir. Yemiyorsa ağzına biraz parmağınızla dokundurma işe yarıyor. Bizimki de reddediyordu. O şekilde yemeye başladı. Reddettiği çoğu şeyi o şekilde yemeye başladı hatta. Siz de yemediği yaş mamalara bu şekilde yapabilirsiniz. Bakarsınız yer.


Geçmiş olsun. Umarım bir şeyler yedirmeyi başarırsınız yavrunuza 🙏🏻

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 262 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81960 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR