Kedim Her Seyi Yiyor.

Jean
Jean

4677 Puan

Arkadaslar kedim yavru halinden beri ne uzattiysam mutlaka tadina bakmıştır. Ben tabii zararli oldugu icin vermiyorum ama bazen tepkisini merak ediyorum, yemeye calisacak mi agzina alacak mi? Yoksa burun mu kiviracak diye. Dün şeker pancari turşusu uzattim, onu bile agzina götürmeye calisti, isirmaya vermedim tabii sirke falan var vs baska zararli olabilecek bir sey olur diye. Şimdi size bu şekilde kedimin yemeye calistigi ya da yedigi seyleri soyleyecegim. Bunlarin cogu ona zararli olabilecek seyler, biliyorum bu konu da uyari almak da istemiyorum acikcasi cunku dedigim gibi cogu yiyecek mi agzina goturecek mi diye test edilen yiyecekler. Klasik süt ve süt ürunlerini, et ve et urunlerini geciyorum ve saymaya basliyorum: cig kofte, mercimek corbasi, süt mısır, yaban mersini, kuru üzüm, çay, makarna, pirinç, bulgur, tüm cikolatalar, pastalar, ekmekler, borekler, corekler, yumurta, yesil zeytin, reçel, havuç, patates ve daha su an aklima gelmeyen niceleri.... 10 yiyecekten 9unu yemeye potansiyeli var, gariptir tavuk sever ama et ve balik yemez. Benim de vermek istedigim et, balik, yumurta.

2 CEVAP

teddybal
teddybal

123878

Aynı aç oğlan çocuğu çay kahve içerken de koltuğun arkasından sessizce tırmanıyor, omzumdan bardağa uzanan bir baş ve ciddi suratıyla bir yudum da ben içeyim bari ifadesi ile irkiliyorum, bıraksak altın gününde poğaça kısır yiyen teyze olacak :)

teddybal
teddybal

123878

Benim kedim maş fasulyesine çıldırıyor, ayran aşı çorbası, kabak yemeği, zeytinyağlı fasülye, güveç, pirinç pilavı da olay çıkardığı yemekler.. Tabi biz de vermiyoruz ama yapışıyor, tabağa atlama yapıyor, ağzına parmağımın ucuyla küçücük bi lokma veriyorum ben de çok ağlarsa :'/

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 316 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81960 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR