Bir Şey Olur Mu ?

Miril
Miril

5203 Puan

Kedimin tuyleri bogazima yapıştı gibi hissediyorum çünkü ağzıma girmiş 2 tane çıkarttım sadece ic dis parazit aşıları var bir şey olur mu ?

7 CEVAP

Yampirik
Yampirik

5735

bişey olmaz korkmayın ben öperken kaç kere kaçıyordur Allah bilir. 5 yıldır bişey olmadı daha da olmaz. Ve kedi tüyü insanların ciğerlerine yapışır diye gerçekdışı bir söylenti var inanmayın.

sezind
sezind

13990

Hiçbi şey olmaz. Gerçekten de "kedi tüyü insan ciğerlerine yapışır" diye saçma bir söylenti herkesin ağızında. Ben bunu teyit etmek için veterinere sormuştum ve "Böyle bir şeyin olma ihtimali, kedilerin tüylerinden hastalık kapma ihtimali yoktur. Dışarıdan eve getirdiğimiz sebze meyvelerden hastalık kapma ihtimalimiz çok daha fazla" demişti.

Alfam
Alfam

2476

Bende kedimi sıkça öptüğüm için benimde çok kez boğazıma kaçtı bisiy olacağını sanmıyorum söylenenler tamamen şehir efsanesi

KedimVar
KedimVar

119251

Ben de ne zaman yemek yesem içinde mutlaka kedi tüyü bulunur. Gördüklerimi alıyorum ama bir sürü görmediğim vardır mutlaka :)) ayrıca profil fotoğrafımda yazan yazıya katılıyorum :))

Miril
Miril

5203

Ya bende çocukluğumdan beridir kedilerleyim ama ilk defa böyle bogazıma takıldığını hissettim kendim görünce şey oldum sanırım

Miril
Miril

5203

Bende inanmıyorum söyleyen çok oluyor etraftan insanı delirtiyorlar artık ama ilk defa böyle ciddi anlamda hissettim bende öpüp koklarım kedilerime yoksa :)

efruzg
efruzg

114397

Şahsen bende inanmıyorum..kedi kılı genelde ciğerlere yapışırmış her kedi beslediğimi ögrenenler direk öyle diyor :) (ananem hariç kedi bakmamı destekliyor :) )) Geçen halam aramıştı sohbet arasında dikkat etmemi söyledi halamın ciğerine kedi kılı yapışmış ve ameliyat olmuş yıllar önce. Ben korkmuyorum öpüyorum vs ama zaten yeni yeni tüyler görmeye başladım

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 6336 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78248 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR