Kısırlaşma Sonrası Mama

Sky127
Sky127

362 Puan

Merhaba
Zeytin 9 aylık bu hafta içi kısırlaştıracağız. Yaklaşık 8 aydır hills kitten kuru mama ile devam ediyoruz. Kısırlaşma sonra mama değişeceğiz ama sizce hillsin kısır mamasından mı devam etmeliyim?Aynı marka mantıklı olacak gibi duruyor ama kısır mamada performansı nasıl bilmiyorum. Royal Canin N&D önerenler var. Daha önce kullananlar ya da daha bilgili arkadaşlardan bilgi almak isterim. Farklı mama önerisi olanlardan da beklerim.Teşekkürler

12 CEVAP

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Naturea veya nd düşük tahıllı kullanın o fiyatlarda. Rica ediyorum; mars, hill's pet nutrition ve purina'ya destek olmayın. Sizin hayvanınıza da, deney yaptıkları hayvanlara da yazık.

sezind
sezind

14105

Benim 3 erkek ve 3 dişi kedim kısırlar ve 2 yaşındalar. Royal Canin kısırlaştırılmış mama kullanıyorum.

Sky127
Sky127

362

Cotontzu_Siri Hillsteki sorun nedir anlayamadım?

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Hayvan deneyi yapmaları, kalitesiz olması, gereğinden fazla pahalı olması.

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Hills 2 yıldızlı mama.

Sky127
Sky127

362

Hayvan deneyi yaptıkları hakkında bilgim yok fakat kalite konusunda katılmıyorum söylediğiniz markalarda cok yakın fiyatta sayılır

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Fiyatı yakın evet. Marka algısı yüzünden pahalı hills, yoksa 5 para etmez. Niye aynı fiyatlarda çok daha iyi mamalar varken ısrarla hills diyorsunuz?

Sky127
Sky127

362

Kedim severek yiyor Allaha şükür sağlık problemide yaşamadık bugüne kadar ısrarla deme sebebim bu. Fiyat olarak katılabilirim ama 5 para etemeyeceğini düşünmüyorum sadece bu. Sizin öneriniz N&D mamaları merak ediyoruz ama dakka başı mama değişmediği için nokta atışı yapmam gerekiyor. Zeytin ilk 1 ay çok mama seçti yaklaşık 4 çeşitten sonra beşinci hillsti ve bayılarak yedi 8 ay oldu :)

yasement
yasement

119858

Ben de hillse gecmeyi planliyorum bir iki hafta icinde kitten mamadan memnun kaldiniz mi? Dışkı miktari tuy dokumu ne durumda oluyor?

Sky127
Sky127

362

@yasement yukarıda da belirttiğim gibi ben memnunum gayet iyi tüy olarak son 1 2 aydır biraz tüy problemimiz var ama 6 ay olmamıştı yaz aylarından ve kızgınlıktan kaynaklanabileceğini de düşünmekteyim. Genel olarak iyiyiz.

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Siz bilirsiniz, ben ne söylesem boş artık. Goody alırsanız onu da yer, kalitesiz mamaların en güzel pazarlama hilesi bağımlılık...
Madem ısrarla hills diyeceksiniz, niye soruyorsunuz? :/

yasement
yasement

119858

Evet onlardandir buyuk ihtimalle bizim de o sebeplerden oluyor bazen. Hills alacagim kesin gibi benim ama yetiskin mi kitten mi alacagimi dusunuyorum ekim dogumlu kedim ikisinden hangisinden en cok memnun kalindiysa onu tercih edicem.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1146 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.033 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR