Kisirlastirilmis Anne Kedinin 6 Aylık Yavrularina Alışması Nasıl Sağlanabilir?

Gitaradam
Gitaradam

1461 Puan

Zeytin kisirlastirilmaya yakın bir zamanda tedavi görmüş ve tedavi sonrasi bekleme süresi zarfında hamile kalmıştı...4 erkek bebeği oldu çok iyi annelik yaptı . Lakin malûm artık çocuklarına eski sevgisi yok. Onlarla bir arada olmaya bile tahammülü yok. Çözüm olarak ne yapmalı acaba?

7 CEVAP

simbakedi
simbakedi

136205

bir sey yok 2 ay baktiysa iyi bile dayanmis. aile ic guduleri olmadigi icin bakmaz, alismiyorsa da alismiyordur. yavrulari sahiplendirme sansiniz varsa sahiplendirebilirsiniz. ya da birlikte nasil daha verimli vakit gecirirler bakabilirsiniz, benim fikrim ya da tecrubem yok bilmiyorum

septikbaykus
septikbaykus

17255

O kediler artık hiç görmediği yabancı bir kedi konumunda.

Gitaradam
Gitaradam

1461

Belki de yavrulara kısırlaştırma yapildiginda durum değişir. Yavrular da zeytin de evi terkedip uzaklasmiyorlar. Ama zeytinin kopegimiz eva ile anlaşıp beş ay gözü gibi baktığı yavrularina tahammülsüz olması psikolojisini bozuyor gibi. Mümkün mertebe ayrı takılıyorlar zaten. Sahiplendirme de yapamadigimiz için bir şekilde hayatı paylaşmayı öğrenmeleri gerek.

inferi0r
inferi0r

12152

Kendisi kısır ve onlar erkek, anlaşamamaları anormal değil. Arkadaşların da dediği gibi onlar şu an yabancı gibiler.
Belki birbirleriyle yaşamaya alışırlar yani inşallah 😔

buusracikk
buusracikk

15206

Kediler yavrular büyüyüp kendi başının çaresine bakmaya başladığı zaman anneleri bırakır benim kedim de yavrularını 1 aylıkken bıraktı biraz erken bıraktı ama gelmedi daha. Kedilerde aile kavramı yoktur unutmuştur çoktan birbirlerini benimkiler annelerini tanımıyor artık

teddybal
teddybal

123878

Dediğiniz gibi yavruları da kısırlaştırmanız rahatlatabilir, sonuçta akraba olmayan kediler de aynı evde yaşıyor barışçıl bir şekilde, aile olmazlar da arkadaş olurlar zamanla. Şu an yavru erkeklerin enerjisi çok gelip anneyi yoruyor olabilir üstelik 4 taneymiş sizde, oğlanları siz oynatın bol bol, anneye de doğumdan önceki gibi çokça ilgi gösterin, çocuklar sıkıştırırsa müdahale edin vs. Umarım huzurla yaşarlar birlikte.

6 ay yine iyi dayanmış. Sahiplendirmeyi deneyin en azından ilgilenen çıkar belki. Kısırlaştırmanın durumu düzelteceğini hiç sanmam pek ümitlenmeyin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 213 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81133 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR